Miehet ja naiset ovat nyt pelanneet SM-kilpailuja kolme päivää ja huomenna lauantaina on finaalipäivä. E-sarja aloitti urakkansa tänään. Miesten sarjassa masterilaisista jatkoon pääsivät Saku Halonen, Topias Palin ja Kimmo Vihanto.

Saku Halonen pelasi tänään -2 ja yhteistulos kolmen päivän osalta on +1. ”Pelaaminen oli tänään suhteellisen helppoa, kun löin palloa tiiltä keskelle väylää ja siitä greenille. Sää oli tänään mukavan viileä verrattuna edellisiin päiviin” Saku kertaili päivän peliä. Hän lähtee viimeiseen päivään jaetulta 12. sijalta.

Topias Palinin yhteistulos on +10 ja Kimmo Vihannon +12. Miesten sarjaa johtaa Elias Haavisto (-7). Naisten sarjan kärjessä jatkaa Henni Mustonen (+3).

E-sarjassa Master Golfin Johannes Siikonen on ensimmäisen kisapäivän jälkeen jaetulla 7. sijalla ja Elina Pylkkänen sijalla 9.

”Tänään sää oli onneksi kohtuullinen lämpötilan suhteen. Parilla väylällä ajatus pääsi vähän karkaamaan ja tuli muutama epäonnistunut lyönti, mikä söi hieman kokonaistulosta. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen päivän peliin. Huomenna on kaikki mahdollisuudet hyvään tulokseen” pohti Johannes tunnelmia ensimmäisen päivän jälkeen.

E-sarjan kärjessä ensimmäisen päivän jälkeen on Petri Takkunen Karelia Golfista.

Lauantain lähdöt ovat klo 7.30-10.20. Tervetuloa seuraamaan kisoja paikan päälle!