Junioreiden reikäpelin SM-kilpailut pelattiin Suur-Helsingin Golfissa Luukissa 23.-25.07. Kenttä sopii erinomaisesti reikäpeliin, sillä se tarjoaa paljon hyökkäysmahdollisuuksia ja birdie-paikkoja.

Muut sarjat aloittivat pelaamisen jo tiistaina, mutta vähäisen osallistujamääran vuoksi oma sarjani tytöt 21v aloitti vasta keskiviikkona alkukarsinnalla. Minun ei tarvinnut ranking-sijoitukseni perusteella karsia, joten aloitin omat pelini vasta torstaina.

Sain ilokseni torstaille poikaystäväni cädikseni lukemaan linjoja ja tsemppaamaan. Voitin aamupelissä välierävastukseni 4&3. Iltapäivällä pelasimme finaaliottelun, jossa Sohvi Saarinen antoi kovan vastuksen. Teimme yhteensä ottelun aikana yhdeksän birdietä, ja ottelu ratkesi voittooni birdieputtini upottua reijällä 17. Perheenikin ehti mökiltä kannustamaan ja katsomaan ratkaisunhetket.

Kyseinen kisa oli viimeinen junnukisani. Oli hienoa lopettaa viimeinen junnuvuoteni tuplasuomenmestaruuteen sekä reikä- että lyöntipelissä. Nyt on aika siirtyä kohti uusia haasteita. Vaikka yksi ovi sulkeutui, uudet mahdollisuudet aukeavat.

Masterilaisista mukana oli myös Saku Halonen, joka selvisi 8 parhaan joukkoon sarjassa pojat 21v.

Kesäterveisin,

Ronja