Bodomin Kartano

Espoossa Bodomin rannalla sijaitsee upeasti entisöity kartanomiljöö. Terassilta avautuva järvinäköala ja ainutlaatuinen ympäristö luovat viihtyisän miljöön nautinnollisille tapahtumille, jopa 190 henkilölle. Kartanon toiminnassa olemme halunneet keskittyä tasokkaiden päiväkokousten, juhlien ja teemailtojen järjestämiseen. Talvikaudella voit vuokrata koko kartanon käyttöösi.

Kartanon pihapiirissä on upea vanha Talli, johon voidaan järjestää tilaisuus jopa 100 henkilölle. Kartanon pieni sauna ja pihapiirissä olevat kaksi saunaa antavat myös lisämausteensa palveluvalikoimalle. Talvella Bodomin järvi toimii mukavana virkistysalueena, hoidetut hiihtoladut ja laajat ulkoilureitit toimivat hyvin ponnahduslautoina yritysten virkistys- ja työkykypäiville.

Bodomin kartano toimii Master Golfin omistamassa klubitalossa. Master Golf ja sen kaksi täysimittaista 18-reikäistä golfrataa tunnetaan yhtenä Suomen parhaimmista golfkentistä ja -seuroista. Monipuolinen kenttävalikoima ja hyvät harjoitusmahdollisuudet ovat mahdollistaneet lukuisat yritystapahtumat ja -kilpailut kartanolla.

Puh. (09) 849 23070

Tiedustelut talviaikana : Ravintoloitsija Mikko Heinonen 050-66145

mikko.heinonen@lumopalvelut.fi