Peliaikojen varaaminen netin kautta on mahdollista kaikille Suomen Golfliiton jäsenseurojen jäsenille. Testaa jo hyvissä ajoin ennen kauden alkua, että tunnuksesi toimivat.

Ajanvaraukseen pääset Master Golfin sivuilta kohdasta Pelaaminen => Ajanvaraus tai suoraan osoitteesta www.nexgolf.fi/mgc

Tarvittavat tunnukset ja salasanat ovat:

Master Golfin jäsenet:
Jäsennumero=jäsenkortista löytyvä jäsennumero
Salasana: Etunimen ja sukunimen kaksi ensimmäistä kirjainta ja syntymäpäivä muodossa MaMe04 (Matti Meikäläinen synt. 4.2.1957). Osa on varmasti jo ehtinyt vaihtaa järjestelmään oman salasanan, joten käytä sitä.

Master Golfin pelioikeudenhaltijat ja perheenjäsenet, jotka eivät ole MGC ry:n jäseniä:
Jäsennumero=Viisinumeroinen asiakasnumero (kysy tarvittaessa toimistosta asiakasnumerosi)
Salasana=Sama kuin jäsenillä.

Huomaa, että rekisterissä ei välttämättä ole kaikkien syntymäaikoja. Eli, jos et pääse tunnuksillasi sisään järjestelmään, ota yhteyttä toimistoon.

Järjestelmässä voit myös päivittää yhteystietojasi ja varata ajan myös ryhmäsi muille pelaajille. Huomioi, että jos varaat ajan perheenjäsenellesi, joka ei ole MGC:n jäsen, merkitse seuraksi kuitenkin MGC. Näin järjestelmä tunnistaa hänet perheenjäseneksi eikä vieraspelaajaksi.

Vieraspelaajat:
Klikkaa vasemmasta reunasta ”Ajanvaraus vieraspelaajille” ja etene annettujen ohjeiden mukaisesti. Vieraspelaajilta peritään greenfeemaksu heti varauksen yhteydessä.