1. Päivä

Masterin oma kasvatti Patrik Roos on parhaillaan Saksassa osallistumassa Euroopan tourin karsintoihin. Ensimmäisen päivän jälkeen Patrik on tuloksella -2 hyvissä asemissa jatkoa ajatellen.

Patrikin ensimmäinen kilpailu Hole in One osui hienolle kierrokselle. Patrik pelasi ensimmäisenä päivänä tarkkaa peliä tehden 17 viheriö osumaa. Kilpailu pelataan Fleecensee Golf Clubilla lähellä Hampuria.

2. Päivä

Patrik jatkoi varmoja otteitaan pelaten 69 lyöntiä (-3). Yhteistuloksella -5 Patrik on kahden kierroksen jälkeen menossa jatkoon toiseen karsintavaiheeseen. Huhujen mukaan Patrik olisi löytänyt tällä kaudella monesti jäissä olleen putin toisella kierroksella putaten vain 30 kertaa.

3. Päivä

Patrikin hienot pelit Saksan kivikovassa ET:n karsinnassa saivat jatkoa kolmannella kierroksella. Patrik pelasi tuloksen 70 (-2) ja on nyt yhteistuloksessa -7. Tämä tulos oikeuttaa ennen viimeistä kierrosta viimeisiin jatkopaikkoihin. Sarja 70-69-70, kertoo Patrikin tasapainoisesta pelituntumasta, ja samantapaisella kierroksella tänään hän on vahva ehdokas jatkamaan karsintojen toiseen vaiheeseen. Toivotaan, että Patrikin hyvät esitykset jatkuvat!

Kilpailun kärki on tuloksessa -18. Muista Suomalaisista jatkoon olisivat tämän hetkisillä tuloksilla menossa myös Tuomas Tuovinen, Pasi Purhonen ja Toni Hakula. Toivotaan, että suomalaiset onnistuvat ratkaisevalla kierroksella!

4. päivä

Euroopan Tourin karsintojen viimeinen päivä alkoi Patrik Roosin osalta hyvissä merkeissä. Yli 130 pelaajan joukossa finaalipäivään 30 parhaan joukossa startannut Patrik lähti luottavaisena liikkeelle, mutta kun viimeiset kuusi reikää menee 5 yli parin, voitaneen jo puhua lopun kiirastulesta.

Patrik aloitti päivän varmalla pelillä ja eteni 12 reikää tuloksella -2. Kokonaistulos oli -9, joten jatkopaikka näytti selvältä. Varsinkin kun peli oli ollut erittäin varmaa ja peräti 63 reikää oli mennyt samalla kentällä putkeen ilman bogeja. Mutta kuten hyvin tiedetään peli on loppu vasta viimeisen pelatun reiän jälkeen, ja että urheiluun kuuluu aina dramatiikkaa, niin valitettavasti se oli tällä kertaa juuri Patrikin kohtalo. Koventunut tuuli ei tehnyt asiaa ainakaan helpommaksi, ja oli varmasti osasyynä peräti kahteen rangaistuslyöntiin vesiesteisiin päätyneiden lyöntien johdosta. Jatkoon olisi päässyt tuloksella -7, joten Patrikin kokonaistulos -4 (70, 69, 70 ja 75) jäi yhden viimeisten reikien triplabogin takia saavuttamatta.

Patrik on kuitenkin tehnyt koko kauden hienoa työtä ja Masterilaista historiaa. Kaksi kakkostilaa FGT:llä ja -4 lopputulos Euroopan Tourin karsinnoissa ovat hienoa uuden kilpapolun raivaamista, joka toivottavasti johtaa seuran ylpeään kilpagolfin nousuun. Nyt nuorilla on joukossaan oma idoli, joka poistaa ennakkoluuloja ja jonka esimerkkiä kannatta seurata.

Patrikista ja Master Golfista ylpeä valmentaja

Tommi Stude