NAISTEN GOLFSUNNUNTAI 11.6.2006

Valtakunnallista Naisten golfsunnuntaita vietettiin tänä vuonna auringon helliessä lähes neljääkymmentä todella naisellisesti sonnustautunutta Masterin ladya. Klubitalon edessä tehdyn pienen aamuvenyttelyn jälkeen siirryttiin peli-intoa pursuten ja linnun laulua kuunnellen lähtöpaikoille.

Meidän naisten kilpailuissa on totuttu aina rentoon peliseuraan ja upeisiin palkintoihin. Niin tänäkin vuonna. Unileverin tuotepaketit kolmelle parhaalle jokaisessa sarjassa. Erikoiskilpailuissa oli palkinnot ja lisäksi arvoimme kaikkien osallistujien kesken henkilöauton ja ulkomaan matkan. Kilpailussa oli kolme sarjaa, joten jokaisella Masterin naisgolffarilla oli mahdollisuus osallistua tähän mukavaan tapahtumaan. Välttämättä ei tarvinnut osallistua itse kilpailuun. Riemuksemme kuitenkin totesimme, että kaikki osallistujat jättivät korttinsa. Tänäkin vuonna ratkaistiin perinteinen Naisten Malja 2006. Erikoiskilpailuina oli lähimmäksi lippua ja vähiten putteja tehty kierros. Tämä viimeinen toivottavasti kannustaa harjoituskierroksillakin laskemaan putit. Siitä voi jokainen vetää johtopäätöksiä, mistä niitä lyöntejä kertyy ja olisiko sitä puttiakin syytä joskus harjoitella. Pelataan loppukausi teemalla ”yhdellä putilla reikään”.

Pelin jälkeen pukuhuoneessa oli mahdollisuus sovitella ihania alusvaatteita ja taisipa jokunen langeta raottamaan kukkaronsakin nyörejä. Vatsojamme hemmoteltiin Bodomin Kartanoravintolan tarjoaman salaattipöydän antimilla.
Toimitusjohtajamme Jaska jakoi kaikille urheille maaliin päässeille Cava-kuohuviiniä. Jaskalle oli myöskin annettu tehtäväksi valita joukostamme parhaiten sonnustautunut lady. Ihania naisellisia yksityiskohtia näkyi iloksemme yhden jos toisen päällä, mutta lähtemättömän vaikutuksen Herra ylituomariin teki kuitenkin Birgitta Enegren, joka oli sonnustautunut jokaista pientä yksityiskohtaa myöten oranssiin väriin. Mainittakoon mm. kynsilakka kaikissa 20 kynnessä, griinihaarukka, sukat, kellonremmi, propellilla varustettu hellehattu ja huulipuna. Hyvän vastuksen tähän kisaan antoi morsiamemme Ritva huntuineen. Hänellä oli mm. golfpalloista tehdyt helmet. Mielikuvitus huipussaan!

Naistoimikunta haluaa kiittää Teitä kaikkia ihania naisgolffareita tästä mukavasta päivästä. Kiitos myös cädäreille, Annelle, Tomille, kentänhoitajille, ravintola- ja siivoushenkilökunnalle ja Jaskalle, joka vapaapäivänäänkin jaksaa touhuta kaikenlaisissa tapahtumissa. Kiitokset myös alusvaate-esittelijä Pirjolle. Erityisen suuri kiitos kuuluu sponsoreillemme. Teidän suosiollisella avustuksellanne teitte tästä päivästä ikimuistoisen.

Toivomme näkevämme Teidät kaikki myös ensi vuonna tässä rennossa tapahtumassa. Ottakaa jokainen ainakin yksi ystävä mukaan!

Teksti: Pia Juola

Sponsorimme:
Ravintola Bodom-Kartano
Unilever
Beverage Partners Finland Oy
BMW Suomi Oy Ab

Palkitut:

Sarja HCP 0-18 lyöntipeli
1. Vuorinen Kirsi, Naisten Malja kiertopalkinto
2. Palva Heli
3. Wallin Ghita

Sarja HCP 19-36 pistebogey
1. Pättiniemi-Fagerström Liisa, Naisten Malja kiertopalkinto
2. Siitari Nina
3. Huotinen Ulla

Sarja HCP 37-54 pistebogey
1. Morri Paula, Naisten Malja kiertopalkinto
2. Englund Eeva
3. Korhonen Liisa

Paras scratch
Wallin Ghita

Lähimmäs lippua väylä 5
Nyholm Helga

Vähiten putteja
Nyholm Helga

Parhaiten sonnustautunut lady
Enegren Birgitta