NAISTEN STARTTI AVASI KESÄN TAPAHTUMAT

Kapteenskan Kuohujen jäätyä väliin pääsimme ensimmäisen kerran kokoontumaan yhteen lauantaina, kun Naisten Startti käynnisti kesän kisatapahtumat. Pelimuoto oli myös tänä vuonna Villit Kortit, mikä aiheuttikin pientä päänvaivaa, kun sekä pelikorttien että manuaalisten tuloskorttien käsittelyä täytyi mahdollisimman pitkälle välttää. Onneksi Masterin naiset ovat reipasta ja osaavaa väkeä, ja näistä erikoisten aikojen asettamista haasteista huolimatta kisa saatiin järjestettyä ja tuloksetkin selville. Ennakko-odotuksista poiketen pääsimme jopa kokoontumaan aurinkoiselle terassille kisan jälkeen.

Villeissä Korteissa kukaan ei tiedä kenen onnistuminen väylällä on merkityksellinen joukkueen tulokselle, joten kierroksen aikana joukkuekaverien tukeminen ja kannustaminen on vähintäänkin yhtä tärkeää kuin oma onnistuminen. Olikin mukava nähdä iloisia yhteishuokauksia, kun jonkun vaikea putti upposi reikään ja kuulla kiitoksia ja kannustuksia hienon lyönnin pudottua juuri oikeaan kohtaan väylällä. Toivottavasti ensi vuonna saamme taas järjestää kisan normaalioloissa ja mukaan myös uusia pelaajia. Neljän tunnin aikana saa hyvän tilaisuuden tutustua hyvässä kannustavassa hengessä muutamaan seuratoveriinsa.

Lämpöiset onnittelut voittajajoukkueelle upeasta pelistä! Voittajajoukkueessa pelasivat Johanna Salovaara, Renja Gönlund, Liisa Lehtinen, Päivikki Jaakola, 40 bp.

Joukkueiden tulokset:

  1. Johanna Salovaara, Renja Gönlund, Liisa Lehtinen, Päivikki Jaakola (40 bp)
  2. Gita Laitinen, Pia Juola, Marjo Kouhia, Marjo Salovaara (39 bp)
  3. Sisko Ahtola, Heli Palva, Bernadette Fougstedt, Leena Haavisto (35 bp)
  4. Merja Talkamo, Sirpa Niironen, Elina Wallin, Carita Kenias (34 bp)
  5. Anita Ojala, Virpi Halonen, Päivi Makkonen, Minna Laitinen (33 bp)
  6. Lotta Karinen, Ritva Havukainen, Sirpa Peura, Tiina Valjakka (33 bp)
  7. Maria Paatero-Kaarnakari, Päivi Matikainen, Sisko Seppä, Pirjo Hellman (33 bp)
  8. Tuula Sutinen, Satu Pitkämäki, Leena Lepola (31 bp)
  9. Lahja Laitinen, Heidi Saksi, Merja Väytynen, Anita Böök (28 bp)

Onnittelut myös arvontapalkintojen voittajille Anita Ojala, Pia Juola ja Sisko Ahtola.  Keskiviikosta lähtien voittajien nimellä palkinnot noudettavissa caddiemasterin toimistosta.

Sää helli meitä lauantaina, toivottavasti saamme nauttia lämpimistä keleistä myös jatkossa. Hyvää pelikesää kaikille!

Toivottaa naistoimikunta

 

Voittajajoukkue palkittiin Avenen lahjoittamilla tuotepaketeilla.