Golfliiton Kansallisen golfviikon Naisten sunnuntain parikisaan Master-kentällä osallistui 17 paria. Aamu alkoi hieman harmaana, mutta kisan alkaessa taivas kirkastui. Kisaa siivittämään naistoimikunta jakoi evääksi Kaslinkin aito mustikkakaurajuoman sekä Good’n Go hedelmävälipalan.

Hyväkuntoinen kenttä ja mukava tunnelma siivittävät peliparit hienoihin tuloksiin. Iloinen puheensorina täytti kartanon lounaspöydän kunnes oli aika julistaa tulokset sekä voittajajoukkue.

Kisan voitti pelipari Kirsi ja Ulla Kumpulainen 40 pisteellä. Toiseksi tulivat Tuija Kohonen ja Tuula Sutinen 39 pisteellä sekä kolmanneksi Gita Laitinen ja Sisko Seppä myös 39 pisteellä.

Palkintoina jaettiin ensimmäiselle parille Dopp -vaateliikkeen lahjakortit, toiselle ravintola Ragun lahjakortit ja kolmannelle Kauneuslinna Aila Airon lahjakortit. Lisäksi arvottiin kaksi paria Otz- tossuja, jolloin arpaonni suosi peliparia Tiina Valjakka ja Sari Heiskanen.

Lämpimät onnittelut voittajille!

Kaikki tulokset täällä.

Tänä vuonna Golfliitto on julkaissut vuoden 2019 teemana #muntapapelata. Mikä on sinun tapa? Voit  liittää kuviisi tai tarinoihisi #muntapapelata ja jakaa.

Naistoimikunta toivottaa mukavia pelejä!