Naisten Interclub on HGK:n (Tali), EGS:n (Espoo), SGC:n (Sarfvik) ja Masterin naisten seurajoukkuekisa, joka on käynnistynyt jo 1990-luvulla. Kesän aikana kierretään nelihenkisin joukkuein jokainen kenttä vuorollaan ja kerätään seuralle bogeypisteitä. Joukkuetulokseen lasketaan aina mukaan kolmen parhaan pelaajan pisteet. Eniten pisteitä kerännyt joukkue palkitaan kauden lopuksi kiertopalkinnolla. Tänä vuonna kiertopalkinto kiertää myös koko kisakauden ajan, sillä sen saa mukaansa aina jokaisen osakilpailun voittajajoukkue.

Kauden 2107 ensimmäinen osakilpailu pelattiin toukokuun viimeisenä päivänä Talissa. Onneksi aamun sateet väistyivät ja saimme pelata kierroksen puolipilvisessä, joskin iltaa kohti viilenneessä säässä.

Voiton vei Sarfvik ja toiseksi sijoittui Tali, joka keräsi vain kolme pistettä enemmän kuin kolmanneksi sijoittunut Master.

Kiitos joukkueelle, jossa pelasivat Jaana Broas, Gita Laitinen, Liisa Lehtinen ja Heidi Saksi.

Kilpailun ohessa myös ladykapteenit kiersivät kentän – ja onneksi Espoon kapteenska Saara teki birdien, niin saatiin matkan varrella vähän myös lämmikettä.

Seuraava kisa on Masterissa 13.6. – ilmoittautuminen Golfboxin kautta.

Tavoitteena on, että jokaisessa osakilpailussa on eri pelaajat.

Kannattaa ilmoittautua, vaikka listassa olisi jo neljä nimeä. Joskus tarvitaan varanaisia ja jo mukana olleet siirretään varasijoille, jos uusia pelaajia ilmoittautuu.

Liisa Pättiniemi-Fagerström