Masterin mestaruudet ratkottiin 18.-20.8. Säät suosivat kilpailuja, pieniä sadekuuroja tuli lauantaina ja sunnuntaina. Miesten mestaruuden voitti Juho Ylä-Jääski, toiseksi sijoittui Pertti Palosuo ja kolmanneksi tuli Tero Tuomenoja. Juho on pelannut kauden aikana myös useita kansallisia kilpailuja ja totesi, että kotikenttä on ehdottomasti parhaassa kunnossa vertailussa muihin kauden aikana pelattuihin kenttiin.  Naisten mestariksi saatiin uusi nimi Sandra Salonen, hopealle Ronja Taipale ja pronssille Kirsi Kumpulainen.

Miesten mestaruuden voitti Juho Ylä-Jääski.

Naisten mestaruuden voitti Sandra Salonen.

Juniorien mestaruuden voitti ylivoimaisesti Topias Palin, toiseksi tuli Max Myllyniemi ja kolmanneksi Carolus Palin. Topias Palin piti voittonsa jälkeen hienon puheen, jossa hän kiitti pelikavereita ja kilpailun järjestäjiä.

Junioripoikien sarjan voitti Topias Palin.

Seniorimestaruudet ratkottiin lauantaina ja sunnuntaina. Seuraavassa yhteenveto tuloksista sarjoittain.

N60-sarjassa mestaruuden voitti Arja Nordström, toiseksi tuli Sirpa Nyberg ja kolmanneksi Leena Haavisto. N50-sarjan mestariksi reilulla erolla seuraaviin pelaajiin saatiin Hannele Heikura, hopealle Liisa Pättiniemi-Fagerström ja pronssille Piiu Pukkila.

N50-sarjan voitti Hannele Heikura.

N60-sarjan voitti Arja Nordström

M50-sarjassa uudeksi mestariksi nousi Terho Pitkänen, toiseksi tuli Jouko Nuolioja ja kolmanneksi Pasi Makkonen. M60-sarjan mestariksi nousi toisen päivän parhaalla pelillään Jukka Iivari, hopealle Reino Tikkanen ja pronssille Kari Mustakallio. M65-sarjan mestaruuden uusi Arto Jokinen, hopealle tuli Ari Taavitsainen ja pronssille Ari Ahti. M70-sarjan voitto meni Tero Talkamolle, hopeaa Zachris Nuorivaara ja pronssia sai Mauri Lepola. M75-sarjan voitto ratkesi vasta uusintareillä, voittajaksi nousi Immo Niemelä. Hopeaa sai Jussi Vahala ja pronssia Heikki Harjuvaara.

M50-sarjan voitti Terho Pitkänen.

M60-sarjan voitti Jukka Iivari.

M65-sarjan voitti Arto Jokinen.

M70-sarjan voitti Tero Talkamo.

M75-sarjan voitti Immo Niemelä.

Kaikki tulokset on nähtävillä kotisivujen kilpailuosioissa.