MASTERIN JUNIORIT JOUKKE-SM KISOIHIN JA MUITA KILPAILU-UUTISIA

Masterin juniorit ovat tänäkin vuonna mukana Lohjalla 26.-28.07.2007 järjestettävässä joukkue SM-kilpailuissa, jossa on mukana 16 seuraa. Joukkue valitaan mm. keskiviikkoisin pelattavan rankingin perusteella, joten odotettavissa on vielä tiukka kisa ennen valintoja. Infoa tulee lisää kun joukkue valittu. Muutenkin juniorit ovat kunnostautuneet kisoissa loistavilla suorituksilla.

ALUETOUR 3.

Neljäs osakilpailu pelattiin Talin kentällä ja tytöt pelasivat jälleen kilpailun voitosta.
Ghita Wallin sijoittui toiseksi tuloksella 84 ja samalla tuloksella kolmanneksi pelasi Sonja Kallio sarjassa tytöt 18 vuotta.
Poikien sarjassa Masteria oli edustamassa 3 poikaa sarjassa alle 16-vuotta, joista parhaimmasta tuloksesta vastasi Joonas Ojala. Joonaksen sijoitus kovatasoisessa kisassa oli 7:s tuloksella 79. Muut mukana olijat Markus Kiiski (85) ja Michael Wallin (91) eivät tällä kertaa aivan kärkeen yltäneet, mutta kausi on vielä kesken.

TSEMPPITOUR 4.

Nuorempien neljäs kisa käytiin Porvoo Golfissa ja mukana oli kaksi masterilaista.
Tytöt alle 12 vuotta -sarjassa Laura Huomanen taisteli kärjen tuntumassa sijoittuen neljänneksi. Pojat alle 14-vuotta -sarjassa mukana oli Henri Fagerstöm ja kovassa kisassa sijoitus 15.


Lisäksi FGT-kiertueella Vanajan Linnassa Patrik Roos sijoittui kovassa kisassa sijalle 20. Eikä unohtaa pidä myöskään ”vanhempia” junioreita Petteri Kalliota, Wille Asikaista, Joonas Mannilaa ja Pertti Palosuota, jotka juniorikauden jälkeen jatkavat hienoja esityksiään mm. haastajakiertueella ja toimien loistavana esimerkkinä nuoremmille junioreille.

Sonja Kallio ja Ghita Wallin puttitreeneissä