Vuoden 2017 alussa Masterissa käynnistettiin golfopettajien haku. Hakemuksia tuli runsaasti ja monien hyvien hakijoiden joukosta päädyttiin jatkamaan yhteistyötä PGA Pro Stenna Westerlundin kanssa ja toiseksi valmentajaksi valittiin PGA Pro Tommi Stude.

Stenna Westerlundilla on takanaan 20 vuoden kokemus golfista sekä maajoukkue- ja ammattilaispelaajatausta. Hän on toiminut Master Golfissa golfopettajana vuodesta 2010. Stenna suhtautuu työhönsä suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Hän käy säännöllisesti koulutuksissa kehittämässä itseään ja opetustaitojaan. ”Pidän haasteista, joita kohtaan työssäni ja samoin työni monipuolisuudesta. Jokainen päivä ja tunti ovat erilaisia ja ainutlaatuisia, mikä tekee työstäni todella mielenkiintoista. Opin joka päivä uutta oppilailtani ja minulla on mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin lähes päivittäin. Saan myös tehdä säännöllistä, jopa vuosia kestävää, yhteistyötä pelaajien kanssa, mikä on todella antoisaa ja tärkeää minulle”, Stenna kertoo ja jatkaa: ”Odotan innolla tulevaa kesäkautta ja yhteistyötä uuden työparini Tommin kanssa. Meillä on yhdessä paljon tarjottavaa kaikille jäsenille ja muille harrastajille. Olemme varmasti hyvä tiimi. Master Golf on paikkana upea kaikkine puitteineen ja jäsenistöineen. En voisi parempaa työpaikkaa toivoa.”

Tommi Stude on toiminut ammattivalmentajana vuodesta 1995, jolloin hän myös pääsi PGA:n täysjäseneksi. Hän on monelle Master Golfin jäsenelle tuttu, sillä hän toimi valmentajana seurassa jo vuosina 1999-2010. Tässä välissä hän oli head prona Nordcenterissä, jossa painopiste oli kilpavalmennuksessa. Saavutuksina Tommin valmennettaville pelaajille kertyi useampia SM-mitaleita ja mm. Naisten joukkue SM-kultaa. Viimeiset neljä vuotta Tommi valmensi Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Stennan ja Tommin terveiset:

Haluamme tarjota hyvässä yhteistyössä monipuolisia palveluja niin jäsenille kuin ulkopuolisille harrastajille. Upeat harjoitusolosuhteet ja sijainti tarjoavat hienon mahdollisuuden myös laadukkaille yritystapahtumille. Ihmisläheinen ja positiivinen valmennustyylimme tekee opetuskokemuksesta ainutlaatuisen. Tervetuloa tunneille!

Stenna Westerlund ja Tommi Stude