Master Course

Master Golfin kentistä vanhempi, Master Course, sijaitsee miellyttävässä metsä- ja peltomaisemassa. Kentän kumpuileva layout on hyvin selkeä, mikä mahdollistaa täydellisen nautinnon jo ensimmäisellä pelikerralla. Etuyhdeksiköllä liikutaan pääasiassa metsien ja niittyjen keskellä, Bodominjärvikin näkyy paikka paikoin.
Takayhdeksikkö on selvästi avoimempi ja pidempi tarjoten big-hittereille mahdollisuuksia tykittää avauslyönneissä. Viheriöt ovat usein nostettuja vaatien tarkkuutta lähestymisiin. Hyvin hoidettu kenttä sopii kaikentasoisille pelaajille. Kentällä on pelattu Challenge Tourin osakilpailu Finnish Masters vuosina 1998-2000. Master-kentän väyläopas.

Forest Course

Forest Course kulkee nimensä mukaisesti pääasiassa metsämaisemassa. Kentän ilmettä raikastavat ja haastavuutta lisäävät useat vesiesteet. Kenttä ei ole erityisen pitkä, mutta vaatii tarkkuutta erityisesti avauslyönteihin.
Kenttä tarjoaa pelaajalle hyvin erilaisia väyliä, joten koko mailavalikoima tulee varmasti käyttöön. Kentän ensimmäinen ja viimeinen väylä uusittiin klubitalon siirron yhteydessä 2000-luvulla. Nyt kenttä alkaa ja päättyy klubitalon välittömään läheisyyteen, Bodominjärven tuntumaan. Forest-kentän väyläopas.