Kauden 2022 Men Only kilpailu käynnistyi perjantaina 20.5.2022 Masterin hallinnassa Lohjaa vastaan käydyssä osakilpailussa. Erityisesti etuysien joukkuepelimuodossa Master osoittautui Lohjaa etevämmäksi vieden 3.5 pistettä mahdollisesta neljästä. Kristian Hiljander ratkaisi yhden paripeleistä kylmähermoisella putillansa yhdeksännellä väylällä. Yksilöreikäpeleissä ote hetkeksi rahtusen herpaantui, mutta 7-5 voiton varmisti ankkuriparissa parasta osaamistaan esittäneet Mika ”Peltsi” Peltonen ja Lasse Vaajanen. Myös Rolf ’Rolle’ Aasholm (kuvassa) osoitti urheiluhenkeä kantobäginsä kanssa. Edellä mainittujen lisäksi Masterin joukkueessa edustivat: Lasse Wikström, Olli Kekolahti, Harri Ruoslahti ja Taneli Virtanen.

Seuraavien Men Only osakilpailujen ajankohdat ovat:

Pe 3.6. klo 15:00 Pickala-Master (vieraspeli)

Pe 17.6. klo 15:00 Master-Nordcenter (kotipeli)

Pe 12.8. klo 15:00 Sarfvik-Master (vieraspeli)

Kilpailu on edellisten vuosien tapaan 8-henkisin joukkuein ja tarkoitettu >4.5 HCP:n omaaville pelaajille. Uudet ja aikaisemmin osallistuneet pelaajat ovat TERVETULLEITA tuleviin, yllämainittuihin otteluihin.

HUOM! Ilmoittautuminen seuraaviin kilpailuihin on auki ja tapahtuu NexGolfin kalenterin kautta. Periaatteella 8 ensimmäistä ilmoittautujaa muodostaa joukkueen, siitä eteenpäin ovat varalla.

Pelien jälkeen burgerit ja juomat klubilla.

Kysymykset ja tiedustelut: aekojala@gmail.com tai 0400-227273