Espanja ja lämpö ovat tulleet etuajassa Suomeen!  Padel Club Finland tarjoaa kaikille Masterin jäsenille palasen tätä tuulahdusta Espoossa; maailman nopeimmin kasvavan urheilulajin muodossa.

Padel on Espanjalainen mailapeli, jota harrastaa maailmassa jo yli 10 miljoonaa ihmistä. Laji on tenniksen ja squashin kaltainen mailapeli, joka on erittäin helposti opittavissa ja soveltuu kaiken ikäisille.

Padelissa yhdistyvät samat mukavat asiat kuin golffissakin

– Sosiaalisuus. Padel on mailapeli, jota pelataan nelinpelinä. Yhdessä tekeminen on aina mukavaa ja isommalla porukalla vielä mukavampaa. Espanjassa Padel & Picnic päivät ovatkin erittäin suosittuja kaveri- ja perhepiireissä.

– Kilpailuhenkisyys. Kuten golfissakin, pisteiden laskeminen on se juttu.  Ja tuohan se aina pienen mukavan lisäsuolan lajiin kuin lajiin. Tuttua juttua golffarille…

– Urheilullisuus. Vaikka Padelissa korostuukin yhdessäolo, hauskanpito ja rentous; saa lajista myös erittäin fyysisen niin halutessaan. Lajia pelataankin maailmalla jopa ammattilaistasolla, kuten golfiakin.

– After games. Peliä ja lyöntejä on mukava analysoida pelin jälkeen porukalla. Clubimme ja sen viihtyisä lounge luo siihen mitä mainioimmat puitteet.

– Golf pro Kalle Väinölän kommentit Padelin sopivuudesta golffareille, ”Hurahdin ja laji tuli elämääni jäädäkseen. Ihan parasta (heti golfin jälkeenJ). SUOSITTELEN.”

Tarjoamme kaikille Master Golfin jäsenille mahdollisuuden tutustua lajiin tarjoamalla yhden tunnin ilmaisen pelivuoron kesä-heinäkuun aikana. Varaukset mari@padelclub.fi

Lisää lajista ja clubistamme osoitteessa www.padelclub.fi

Halutessanne voitte varata isommallekin ryhmälle pelivuoron tai järjestää kokonaisen turnauksen. Käytössä on kuusi upeaa, kansainväliset mitat täyttävää padelkenttää. Kentillä mahtuu siis pelaamaan yhtäaikaisesti 24 pelaajaa.

TOIVOTAMME KAIKKI GOLFFARIT TERVETULLEIKSI LAJIN PARIIN!

Padel Club Finland

Mika Saunamäki & Juha Jokela