Seura järjestää sisäisiä, avoimia sekä viikkokilpailuja. Ensisijaisesti ilmoittautuminen kannattaa tehdä netin kautta tai suoraan ilmoittautumalla caddiemasterin toimistolla olevalle ilmoittautumis-seinälle. Alla löytyy tarkemmat tiedot ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuminen MGC:n kilpailuihinIlmoittautuminen on sitova. Pelaaja on itse vastuussa ilmoittautumisestaan. Julkaisemme lähtölistat ja tulokset internetissä. Jäsenet voivat ilmoittautua kilpailuihin myös netin kautta Ajanvaraus-painikkeen kautta. Klikkaa itsesi normaalisti nettiajanvaraukseen ja valitse sieltä Kalenteri. Voit tarkastella siellä tulevien kilpailujen tietoja. Klikkaamalla kilpailun nimeä, aukeaa kilpailun infosivu ja jos ilmoittautuminen netin kautta on auki, voit ilmoittaa itsesi kilpailuun painamalla REKISTERÖITYMINEN-nappia sivun oikeassa laidassa. Sen jälkeen aukeaa vielä sivu, josta voit tarkistaa, että tietosi ovat oikein. Vahvista ilmoittautuminen painamalla ILMOITA-nappia.

1. Seuran sisäiset kilpailut
Kilpailuihin ilmoittaudutaan kirjoittamalla nimi ja muut vaadittavat tiedot caddiemasterin toimistossa olevalle ilmoitustaululle. Ilmoittautuminen päättyy 3 päivää ennen kilpailua klo 16.00.2. Avoimet kilpailut
Seuran omat jäsenet suorittavat ilmoittautumisen kirjoittamalla nimensä caddiemasterin toimistossa olevalle ilmoitustaululle. Muiden seurojen jäsenten on ilmoittauduttava kirjallisesti. Ilmoittautumisten on oltava perillä viimeistään 3 päivää ennen kilpailua klo 16.00.3. Viikkokilpailut

Jokaviikkoisessa keskiviikkokilpailussa voit pitää yllä kisakuntoasi ja testata tasosi. Kilpailussa on kaksi sarjaa: pistebogey ja scratch ja se pelataan toukokuusta syyskuuhun vuoroviikoin Master- ja Forest- kentällä.