Keväällä 21.-28.4.2023 on jälleen mahdollisuus lähteä Golf & Health -matkalle.

Matkan tukikohtana toimii laadukas Empordà Golf Resort, Katalonian Costa Bravassa. Empordà Golf sijaitsee reilun tunnin ajomatkan päässä Barcelonasta pohjoiseen. Resortissa on tasokkaan ja juuri uudistetun neljän tähden Terraverda hotellin lisäksi kaksi maailmanluokan golfkenttää, Links Course ja Forest Course.

”Lähde mukaan hyvän olon ja terveyden edistämisen matkalle, jossa syvennytään golfin saloihin sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Matkan vetäjänä toimii Itä-Suomen Yliopiston liikunta- ja urheilulääketieteen väitöskirjatutkija sekä Master Golfin Pro Julia Kettinen. Julia opastaa ja auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi, jotta onnistut ja voit hyvin niin golfkentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Matkan tavoitteena on herätellä pohtimaan, miten golfin pelaamisella ja pitkäjänteisellä harjoittelulla voi vaikuttaa lyöntitekniikan ja pelituloksen lisäksi myös monipuolisesti omaan terveyteen. Viikon aikana saat konkreettisia vinkkejä golfharjoitteluun, terveyttä edistäviin liikunta- ja ravitsemustottumuksiin sekä palautumiseen. Golfista ja pelaamisesta, kuten elämästäkin nauttii parhaiten, kun muistaa huolehtia itsestään ja panostaa omaan hyvinvointiin. Matka soveltuu kaiken tasoisille ja kuntoisille pelaajille, jotka haluavat golfin lisäksi panostaa myös omaan hyvinvointiinsa.”

Lisätietoa matkasta; https://vianord.fi/vianord-matkat/#Emporda

Tutustu tarkemmin golfkenttiin ja hotelliin  https://www.empordagolf.com/en/

Lisätietoja ja ilmoittautumiset; Markku “Luigi” Nord, Via Nord, 0400 188 008, markku@vianord.fi

Tervetuloa!

Golfterkuin,

Julia Kettinen

+358 500411601

Master Golf Academy Pro

Väitöskirjatutkija, Yliopisto-Opettaja UEF

www.juliakettinen.fi