Elokuun ja odotettujen Mestaruuskilpailujen lähestyessä on myös kentän virittäminen hyvällä mallilla. Tällä viikolla on Forestin viheriöt pystyleikattu, leikattu, kevyesti hiekoitettu ja jyrätty. Myös leikkuukorkeuksia viheriöiden osalta alennetaan. Masterin viheriöt on niin ikään pystyleikattu ja leikattu, toimenpiteitä jatketaan ensi viikon alkupuolella. Normaaleiden kentänhoitotöiden lisäksi myös kylvötyöt ovat edenneet mallikkaasti. Tänä vuonna kylvötöitä jatketaan siis koko kasvukauden ja kylvöt on tehty eri alueilla erinäisiä kertoja.

Kentällä tapahtuu:

– Leikkuita jatketaan kaikilla alueilla normaalisti kasvun mukaan.
– Lannoitukset tehdään olosuhteisiin muokatun suunnitelman mukaisesti.
– Lisälannoitus tehtiin Masterin 1-8 + 18 väylille, myös kattavat kylvöt kyseisille väylille.
– Lyöntipaikat divotoidaan säännöllisesti.
– Bunkkerit ajetaan säännöllisesti.
– Kastelujärjestelmän huollot jatkuvat.

Muut:

– Kylvötöitä jatketaan eri alueilla, tällä hetkellä väylät ja erinäiset paikkokylvöt.
– Hoitotoimenpiteitä jatketaan normaalisti alueittain.
– Leikkuukorkeuksia alennetaan viheriöillä
– Yleis-siisteys; siimausta ja kitkentää jatketaan tehostetusti.

Golfautoilla liikkuminen:


Golfautoilla liikkujat, huomioittehan raffeissa liikkuessanne että ns. pitkässä heinässä ei autolla saa ajaa. Alueilla voi olla puunrunkoja, kantoja, ojia tms. Myös muualla kentällä liikkuessanne noudatattehan opasteita ja etikettiä.

Ohessa poimintoja kentän tämänhetkisestä tilanteesta.
   


Lähipelialueen hoitotoimet ja edistyminen:Reilun viikon takaisten toimenpiteiden jälkeen, lähipelialueen viheriö ja ulkoalueet ovat palautuneet käsittelystä hyvin. Itse viheriöpinnan leikkuukorkeus palautetaan tällä viikolla normaalille tasolle. Myös muun alueen leikkuut palautetaan asteittain.


Siirtonurmi:


Forestin HSY:n teiden levennyksen jälkeinen siirtonurmien asennus on nyt tehty, Masterin puolen siirtonurmetus on vielä kesken.


Kastelujärjestelmä:

Koska kenttää pidetään kylvösten vuoksi normaalia kosteampana ja sateet loistavat poissaolollaan on kastelujärjestelmälle käyttöä. Kastelujärjestelmän huollot ja käyttö jatkuvat siis normaalisti, kuvassa väyläsadetus menossa ohjelman mukaisesti.


2kk sitten:

Vielä hetki sitten kentän tilanne oli melko rujo kovan talven ja pitkän kevään ansiosta. Pitkäjänteisellä työllä ja harkituilla toimenpiteillä on siis edistytty paljon. Työtä jatketaan…

Kenttämestarit