Arvoisat Masterin Ladyt,

Ladykapteenin kapula on vaihtunut. Minun on tullut aika kiittää teitä kaikkia pelikierroksista, mukavista juttelutuokioista ja kaikesta saamastani tuesta ladykapteenikauteni aikana. Sydämelliset onnittelut uudelle ladykapteenillemme Caritalle!

Lämmin kiitos naistoimikunnalle Anulle, Caritalle, Liisalle, Päiville ja Tiinalle yhteistyöstä sekä aherruksesta yhteisten tapahtumien eteen.  Erityiskiitos myös Masterin henkilökunnalle, joka ammattitaitoisesti hoitaa asiat meidän kaikkien hyväksi.

Tämä on ollut erikoinen vuosi kuten tiedämme ja alkukaudesta oli paljon epätietoisuutta, voiko erilaisia tapahtumia järjestää ja jos voi, niin millä tavalla. Meidän kaikkien onneksi golf on osoittautunut turvalliseksi harrastukseksi ja tapahtumia pystyttiin järjestämään.

Kautemme aloitettiin rennolla Villit kortit -tapahtumalla, jossa pelikortti ratkaisee  kenen tulos joukkueen tuloskorttiin merkitään kultakin väylältä. Perinteinen Interclub -kisa Espoo Golfin,  Sarfvikin, Talin ja Masterin välillä päättyi tällä kertaa Talin naisten voittoon. Naisten treenitreffit jatkoivat suosiotaan ja yhtenä merkittävänä tekijänä oli pro Julia, joka ohjasi selkeästi sekä kannusti sopivasti treenaajia. Naisten päätapahtuma SENSAI Ladies Open täyttyy aina hetkessä, kun ilmoittautuminen avataan. Tänä vuonna aurinkoinen sää helli kisaajia ja saimme nauttia kisan jälkeen tallilla herkullisen lounaan ja kuulla ihanista SENSAI tuotteista. Peliretki Hirsalaan jouduttiin perumaan rankkasateen takia, mutta ensi vuonna uusi yritys. Kaksi mailaa ja putteri -tapahtuma haastoi kivasti osallistujia, kun käytössä oli normaalia vähemmän mailoja. Siitä huolimatta pelattiin hyviä tuloksia.

Kannustan jo nyt kaikkia miettimään naisten lyöntipelimestaruuskisoihin osallistumista, jotta saamme mestiksiin riittävästi osallistujia. Lyönti- sekä reikäpelit ovat mielenkiintoisia pelimuotoja tutun pistebogey pelaamisen mausteeksi.

Moni tietääkin, että muutimme keväällä Tuusulaan pieneen omakotitaloon kentän laidalle. Toteutui pitkäaikainen haave omasta talosta ja isosta terassista. Monta mukavaa muistoa rikkaampana yli kymmenen vuoden jäsenyys Masterissa tältä erää päättyy.

Vaihdetaan pelikutsuja puolin ja toisin sekä tavataan pelien merkeissä myös ensi kaudella.

Lämmin kiitos kaikille ja hyvää talvikautta !

 ************************************************************************************************

Tervehdys Masterin Ladyt!

Ensi alkuun kiitän luottamuksesta valintani osalta.

Ja isot kiitokset Tuulalle jonka saappaat pyrin täyttämään parhaani mukaan.

Pelivuosia en ole vielä kerryttänyt montaakaan, ja siltä osin mietinkin sopivuuttani Ladykapteenin rooliin, mutta innokkuus ja kiinnostus lajiin tuovat rooliini toivottavasti sen mitä pelivuosista ehkä uupuu.

Golfin parista löysin itseni vasta vähän yli viisi vuotta sitten, mutta laji vei heti mukanaan, tuttu tunne eikö vaan?

Jos joku olisi silloin viitisen vuotta sitten laittanut eteen paperin, johon olisi kirjattu kuinka paljon tulen viettämään aikaa golfkentillä, lisäten siihen tulevat pelikierrokset, pelireissut vieraskenttineen ja uusien tuttavien määrän, olisin melko varmasti hymähtänyt.

En hymähtele nyt kun tuo kaikki on tapahtunut. Iloitsen vain kaikista kokemuksista,  ja kyllä – jopa niistä ajan kultaamista alkuajoista, jolloin pallon lyönti oli lyhyt sekä vino, jos palloon ylipäätään osui, mutta silti seuraavaan lyönnin onnistumiseen jaksoi uskoa, ja jaksaa yhä tänäkin päivänä. Siinähän se lajin suola on, seuraava lyönti tai seuraava kierros tulee aina ja silloin onnistun.  Tai ainakin sitä seuraavana päivänä…

Tämä golfkausi lähti käyntiin uudenlaisessa tilanteessa. Arvelutti, saako pelata ja uskaltaako pelata. Onneksi erilaisilla järjestelyillä pystyimme pelaamaan läpi kauden. Toivottavasti jokaisella oli turvallinen tunne pelatessa ja harrastus toi iloa eristäytymisen keskelle.

Ensi kauden tapahtumat löytyvät toimikuntien toimintasuunnitelmista, ja niihin kannattaakin jo nyt tutustua ja merkitä omiin kalentereihin alustavia varauksia. Toivotaan että saamme pelata ensi vuonna ilman erikoisjärjestelyjä, mutta sen aika näyttää.

Palataan naisten tapahtumiin tarkemmin tulevissa uutiskirjeissä, Masterin internet -sivuilla ja Masterin FB -sivuilla. Masterin naistoimikunta tiedottaa aktiivisesti, kiitos siitä kuten kaikesta muustakin toiminnasta koko toimikunnalle!

Jos kiinnostusta löytyy toimikuntaan liittymisestä, tai mielessä on ehdotuksia, ideoita, kysymyksiä tai muuta palautetta naisten toimintaan liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä minuun jatkossa!

Tänä talvena monelta meistä jäänee pelimatkat ulkomaille väliin, mutta pidetään silti golfvirettä yllä. Käydään talven aikana treeneissä, hoidetaan kehoa sekä mieltä, ja ennen kaikkea pysytään terveinä!

Ollaan yhteyksissä,

Carita

Ladykapteeni

050-347 5948, carita.kenias@live.fi