Naistoimikunnan perinteinen kauden avaus Kapteenskan kuohuviini -tilaisuus järjestettiin klubitalolla 27.4.2006. Ohjelmaa oli kasattu kunnianhimoisesti ehkä liiankin kanssa ja aikataulujen vielä onnahdellessa tilaisuus venähti myöhään iltaan saakka.

Klubitalon ympäristö oli vielä talvikunnossa; järvessä jäät, mutta sisällä kartanossa lämmin tunnelma vieraita vastaanotettaessa. Heitä saapuikin ennätysmäärä, itse laskin noin 70 masterilaisen ladyn noudattaneen kutsua.

Ohjelma alkoi naistoimikunnan kauden ohjelman esittelyllä. Helga Nyholm palkittiin Akoya Oy:n helmikorvakoruin aktiivisesta osallistumisesta naistoimikunnan tapahtumiin. Sen jälkeen seurasi muotinäytös, jonka organisoi Masterin aktiivilady Johanna Salovaaran Trendinfo Oy. Show on nähty pääkaupunkiseudun huippuklubeilla jo vuosien ajan ja nyt ensimmäistä kertaa Masterissa. Mallit olivat alan ammattilaisia Tiina Laine, Sirkka Sandren, Nina Sevelius ja Tarja Virmanen lisättyinä Masterin omilla luomumalleilla: Leena Haavisto, Riitta Helaniemi, Liisa Palmroth ja Patrik Roos hoitelivat hommat mallikkaasti. Näytöksen juonsi Taru Valkeapää. Näytöksen asut tulivat Peak Performancelta, Luhdalta, Nico’s Golfilta, Willanalta, Ann Paulinilta, Rukkalta, By Marjalta, Max Maralta, Studio Marzalta, Feminettilta, Marina Rinaldilta, jonka XL-asuja kantoi upeasti naistoimikunnan oma malli Marja-Liisa ”Marsa” Villikka. Aurinkolasit olivat Walter Optiikalta ja korut Akoya Oy:ltä. Toimitusjohtaja Timo Soratien standyn upeat helmet ja jalokivet saivat monet ladyt hypistelemään koruja ja miettimään tulevia merkkipäivätapahtumiaan, joihin niitä voisi toivoa tai antaa lahjaksi. Jaguar esitteli omia autojaan ja arvonnassa Jaguarin kilpailuun Sarfvikissa onni suosi rva Hämäläistä. Kapteenimme Hannu Gabrielssonin epämieluisa tehtävä oli toimia tilaisuuden virallisen valokuvaajana, Ritva Pesonen puolestaan oli mamarazzi.

Tommi Studen mentaalivalmennusosuus oli monen naisen illan odotetuin osuus. Tommi tähdensi rutiinien, toistojen ja rytmin merkitystä. Välinepuolella hän kiinnitti huomiota siihen, että kalliin draiverin omistajat saattavat pelata ”järvipalloilla”, jotka ovat aikoja sitten menettäneet ominaisuutensa. Siinä vaiheessa kun Tommi jakoi naisille monisteen kauden alun tärkeistä asioista, jossa mm. kehotetaan naisia olemaan kuuntelematta miehien ohjeita !!! kadotin tilaisuuden kontrollin, naisenergia oli saanut vallan. Tässä yhteydessä esitän vielä nöyrimmän anteeksipyynnön Tommille ja eritoten hänen vaimolleen Katjalle. Perheen muutto uuteen kotiin sattui tietenkin samaan viikonloppuun ja me pidättelimme kiireistä perheenpäätä yli sovitun ajan.

Suomen Unilever Oy lahjoitti ladyille läksiäiskassin, joka sisälsi itseruskettavaa vartalovoidetta ja suihkusaippuaa. Unileverin lahjoituksia ovat myös naisten ja miesten pesutilojen tuotteet.

Kiitokset Ravintola Bodomille maittavan suolapalan ja makean sponsoroinnista, Stude Sport Oy:lle, Akoya Oy:lle ja kaikille tilaisuuden toteuttajille sekä osanottajille.