Ilmoittaudu mukaan Junioreiden suosituille kesäleireille.

Alla lisätietoja leireistä, ilmoittautumiset www.varaaheti.fi/mastergolfacademy  tai sähköpostitse.

 

PIKKU-TIKRUJEN KESÄLEIRI 2022/ LA-SU 11-12.6.2022 klo 10-14

Kurssi on tarkoitettu golftaipaleen alussa oleville 4-10-vuotiaille innokkaille tytöille ja pojille, jotka haluavat viettää kaksi päivää kavereiden, golfin ja muun urheilun parissa. Kurssilla harjoitellaan golfin kaikkia eri osa-alueita, pelataan par 3-kentällä ja liikutaan monipuolisesti. Junioreiden leiriohjelma koostetaan edellä mainitun mukaisesti hauskoista treeneistä ja peleistä.Mukaan mahtuu 16 junioria. Leirin hinta on 185€ (sis. pallot, opetuksen, ja par3- kentän Greenfeet). Leiripäivinä pidämme evästauon, joten varauduthan leirille omin eväin. Leirin opettajana toimii Master Golfin Pro Julia Kettinen ja ohjaaja Laura Huomanen.

 

JUNIOREIDEN KESÄLEIRI 2022/ MA-TO 13-16.6 KLO 9.30-16.00

Kurssi on tarkoitettu green cardin omaaville 8-17-vuotiaille innokkaille tytöille ja pojille, jotka haluavat viettää neljä päivää kavereiden, golfin ja muun urheilun parissa. Kurssilla harjoitellaan golfin kaikkia eri osa-alueita, opitaan golfaamaan, pelataan par 3-kentällä ja isolla kentällä, kerrataan sääntö- ja etikettiasioita sekä liikutaan monipuolisesti, juniorin iän- ja taitotason mukaisesti. Junioreiden leiriohjelma koostetaan edellä mainitun mukaisesti hauskoista treeneistä ja peleistä. Mukaan mahtuu 30 junioria. Leiriviikon hinta on 295€ (sis. pallot, opetuksen, päivittäisen lounaan ja par 3-kentän greenfeet). Leirin opettajana toimii Master Golfin Prot Stenna Westerlund ja Julia Kettinen sekä ohjaaja.

 

Lisäksi Master Golfissa on golfkauden aikana mahdollista järjestää ohjattuja Lasten Golfsynttäreitä. Ohjelmassa voi olla toiveiden mukaisesti ohjattua golfiin tutustumista, pelailua par 3-kentällä ja leikkimielinen loppukilpailu. Golfharjoittelun jälkeen nautitaan Bodomin Kartanon herkuista. Tarkemmat tiedot ja kyselyt Julialta (+358 500 411601, julia@kettinen.fi).

 

Tarkemmin kesäharjoittelusta ja ryhmiin ilmoittautumisista infotaan kevään aikana.

 

Mukavaa kevään odotusta!

 

Golfterkuin,

Julia Kettinen

+358 500411601

julia@kettinen.fi

 

Stenna Westerlund

+358 40 5520209

stenna@stennawesterlund.fi