Suomen Golfliiton muovinen jäsenkortti poistuu, ja huhtikuun alusta alkaen seurajäsenyytesi voimassaolo näkyy Golfliiton verkkotietopalvelusta.

Golfseuran jäsenenä voit halutessasi ottaa käyttöön puhelimeen ladattavan eBirdie-sovelluksen, jonka lukuisiin ominaisuuksiin kuuluu myös sähköinen jäsenkortti. Sovellus pitää tasoitustietojesi lisäksi sisällään eBirdie-kaupan, Suomen golfkenttien karttapalvelun sekä viestit ja tiedotteet omalta kotiseuraltasi ja Golfliitolta. Profiiliisi voit lisätä myös muiden perheenjäsenten kortit. Omalla sovelluksellasi näet kuitenkin vain juuri sinulle suunnatut viestit ja tarjoukset.

Tähän asti jäsenkortti on näkynyt kaikille viime vuoden jäsenmaksunsa maksaneille. 1.4.2017 alkaen jäsenkortti on näkyvissä vain niille, jotka ovat maksaneet tämän vuoden jäsenmaksunsa ja nimenneet pelioikeutensa tai perheenjäsenyytensä. Jos olet ladannut jo eBirdie-sovelluksen, muuttuu jäsenkortti harmaaksi, kunnes olet maksanut jäsenmaksusi. Tiedot päivitetään rekisteriin joka arkipäivä.

Lue lisää GOLFLIITON SIVUILTA.