Ensimmäinen naisten Interclub osakilpailu pelattiin 9.6. Masterissa. Olemme pelanneet vuoron perään joko Forestilla tai Masterilla. Tänä vuonna vuorossa oli Master -kenttä.  Keväänä aikana oli pohdinnassa voimmeko perinteisen Interclub kisan neljän klubin (EGS, Master, Sarfvik ja Tali)  välillä järjestää, kun jouduimme ensimmäisen osakilpailun toukokuulta peruuttamaan. Onneksi turvallisen pelaamisen ohjeet sallivat tapahtuman järjestämisen ja onnistuimme löytämään sopivan ajankohdan.

Perinteinen yhteisruokailu ja jälkipelit kisan jälkeen jäi tällä kertaa väliin. Sen sijaan kisailijat saivat eväspaketin mukaan antamaan energiaa kierrokselle. Samoin käytössämme oli sähköinen tulosten syöttö, joka sujui hyvin, kun osalla oli jo kokemusta niin apua löytyi kustakin ryhmästä. Aluksi hieman pilvinen sää väistyi ja saimme pelata leppoisessa kelissä.  En muista aiemmin kuulleeni käen kukkuvan niin ahkerasti ja pitkään kuin tämän kierroksen aikana. Master -kenttänä aina haastaa pelaajia niin kuin tälläkin kertaa.

Masterin joukkueessa pelasivat Arja Nordström, Katri Wikström, Piiu Pukkila ja Raija Laukkanen. Paras pb tulos Terttu Hautamäki, 35 p, Sarfvik. Onnea Tertulle, palkinto toimitetaan jälkikäteen.

Naisten Interclub,  1. osakilpailu, Master 9.6.2020 tulokset:

  1. Sarfvik, 88 p.
  2. EGS, 85 p.
  3. Master, 75 p.
  4. Tali, 74 p.

Onnittelut Sarfvikin joukkueelle!  Seuraava osakilpailu pelataan Sarfvikissa 23.6.

Alla lähtöryhmät valmiina kierrokselle!