SENSAI Ladies Open pelattiin forecoiden, ilmatieteenlaitosten, yrnojen ynnä muiden ennusteista huolimatta erinomaisissa olosuhteissa. Hyvä pelisää näkyi myös tuloksissa. B-luokassa (tasoitus 19,1-36) kärkikolmikkoon pääsyyn tarvittiin 40 bogeypistettä ja A-luokassa (tasoitus 0-19,0) 39 pistettä. A-luokassa peräti 20 parasta pelaajaa keräsi 33 pistettä tai enemmän.

Kisapäivä käynnistyi pienessä saateessa ja pelaajien sekä järjestäjien jännittäessä tuleeko ukkonen vai ei. Muutaman ensimmäisen väylän ajan jouduttiin sateenvarjot pitämään avoinna, mutta loppuväylillä paistoikin jo aurinko. SENSAI Ladies Open oli todellinen hyvänmielen kisa – kentällä peliryhmissä tuntui olevan aivan erityisen hyvä tunnelma ja peli eteni hymyssä suin.

SENSAI:n upeat kilpailu- ja arvontapalkinnot sekä kaikille pelaajille annetut golfpallot ja tuotekassit takasivat, että kotiin lähti joukko todella tyytyväisiä kisaajia. Ladyt pääsevät nyt nauttimaan ylellisen Koishimaru-silkin uskomattomasta tehosta. Koishimaru-silkki on poikkeuksellinen kuitu, joka oli aikoinaan varattu keisarilliselle perheelle. Se tuo iholle pitkäkestoista kosteutusta, jonka ansiosta iho pysyy ravittuna, kosteutettuna ja kauniina.

Onnea voittajille, kiitos kaikille mukana olleille ja SENSAI:lle lämpimät kiitokset yhteistyöstä.

Tulokset, A-luokka (hcp 0-19,0)

  1. Marja Tulikoura, Kaakon Golf (42 p)
  2. Katja Holla, Golf Talma (39 p)
  3. Tuula Sutinen, Master Golf (39 p)

Tulokset, B-luokka (hcp 19,1-36)

  1. Jaana Broas, Master Golf (43 p)
  2. Katri Wikstrom, Master Golf (42 p)
  3. Maarit Mäkilä, Master Golf (40 p)

Pisin avaus, väylä 2:
Kirsi Kumpulainen, Master Golf

Lähimmäksi lippua, väylä 12:
Anette Vaini-Antila, Keimola Golf

 

 

Tulosluettelo

Kuvagalleria

 

Kirjurina ja kuvaajana: Liisa Pättiniemi-Fagerström