Tapaturmavakuutus (06-21648) Voimassa kotimaassa ja kaikkialla ulkomailla harjoitus- ja kilpailutilanteissa sekä em. tilaisuuksiin välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla.

Vakuutuksesta suoritettavat korvaukset:
* hoitokulut tapaturmaa kohti enintään 8.500 €
* pysyvän haitan kertakorvaus 30.000 €
* tapaturmaisen kuolemantapauksen kertakorvaus 8.500 € siltä osin, kun niitä ei korvata jonkin lain nojalla. Tapaturmavakuutus koskee ainoastaan liiton jäsenseurojen jäseniä.

Vastuuvakuutus (12-1053-0629-5) Vastuuvakuutus kattaa kaikki jäsenseurojen jäsenet ja lisäksi jäsenseurojen kentillä seuran luvalla pelaavat muut henkilöt. Vakuutuksesta suoritettavat korvaukset koko Euroopan alueella:
* henkilövahingot 170.000 €
* esinevahingot 250.000 € siltä osin, kun mikään muu vakuutus ei korvaa. Pelaajan omavastuu on 100 €/vahinkotapaus. Vakuutukset ovat Pohjola-yhtiöissä. Molemmat vakuutukset sisältyvät jäsenmaksuusi.

VAHINGON SATTUESSA OTA HETI YHTEYTTÄ GOLFTOIMISTOON TAI CADDIE MASTERIIN Hole in one (HIO) –
pelisäännöt HIO korvaa kilpailussa onnistuneelle holarin tehneelle pelaajalle juomatarjoilukustannukset Suomessa. Enimmäiskorvaus on 135 €/holari.
Kilpailuksi katsotaan liiton ja seuran kilpailukalenterissa olevat kilpailut, joissa on arvottu lähtöjärjestys. Seuran viikkokilpailut jäävät HIO-turvan ulkopuolelle.
Juoma tarjotaan kilpailupäivänä klubiravintolassa. Kun teet holarin, niin pyydä ravintolaa lähettämään lasku suoraan Pohjolaan. Täytä laskun liitteeksi holaritiedot-lomake, jonka saat ravintolasta tai caddie masterilta.
Tämäkin vakuutus sisältyy jäsenmaksuusi.