Hiihtoloma ja aurinkoiset pakkaspäivät ovat parhaillaan ilonamme Suomessa. Tässä kuitenkin masterilasille nähtäväksi Uuden Vuoden golfviikon satoa Dubaista. Matkan järjestelyistä ja golfklinikasta vastasi golfpro Reijo Partanen. Mukana oli golfareita ympäri Suomea, masterilaisia kolme.
Pelasimme erinomaisissa olosuhteissa viitenä päivänä viidellä eri kentällä ja innokkaimmat vielä kuudentenakin päivänä. Uuden Vuoden Aaton vietimme railakkaasti paikallisessa ravintolassa.
Matkamme aikana sattui valitettava tapaus kun Dubain hallitsija ja Yhdistyneitten Arabiemiirikuntien varapresidentti ja pääministeri sheikki Maktum bin Rashid Al Maktum kuoli. Tämä johti maansuruun, kauppojen sulkemiseen viikon ajaksi, shoppingfestivaalin peruuttamiseen ja tuliaisten määrän vähenemiseen. Golfin jälkipelitkin sujuivat loppuviikon täysin raittiisti.
Matkamme viimeisenä päivänä pelasimme Montgomerien kentällä pistebogeykilpailun, jossa masterilaiset menestyivät.
Kuvassa poseeraavat mitalit kaulassa (pokaalit jo kassissa) voittajat Arto Juusela ja toiseksi tullut Kirsti Wikstedt, keskellä Kirsti Juusela vierellään matkan järjestäjä golfpro Reijo Partanen. Valitettavasti kuvan Rolls Royce ei liittynyt tämän ikimuistoisen hetken palkitsemiseen.
terveisin Arto J.

Dubai, Montgomerien klubi