Masterissa käytiin kovaa kisaa junioreiden kesken 26.7 Master-kentällä. Pelaajia oli mukana kilpailussa yhteensä 129 jotka kisasivat 7 eri sarjassa. Muutaman viileämmän päivän jälkeen helteet olivat jälleen läsnä ja lämmintä riitti läpi päivän, mutta se ei nuoria golfareita haitannut vaan suoriutuivat upeasti kisoista.

Masterista mukana oli 8 pelaajaa.

Pojat Elite sarjassa kisasivat Topias Palin joka sijottui jaetulla 4 sijalle tuloksella +4 (77) sekä Lassi Pollari joka oli jaetulla sijalla 7 tuloksella +5 (78).

Pojat Red sarjassa Masterilaisista mukana oli William Juslin joka sijoittui hienosti sijalle 3 ja nappasi mukaansa pronssia tuloksella +9 (82).

Easy 18r sarjassa nähtiin päivän upein suoritus Masterilaisilta kun Peter Björkstén voitti sarjan tuloksella 48 bogipistettä, Hopeaa otti Miro Taipale tuloksella 43 bogipistettä ja Pronssia nappasi Juuso Halonen tuloksella 38 bogipistettä, hieno suoritus pojat!

Easy 9r sarjassa mukana oli Masterista Samuel Willberg joka pelasi 14 bogipistettä sijoitus jaettu 6 sekä Kerttu Palsala 5 bogipisteellä sijalle 12.

Kiitos kaikille mukana olleille ja onnittelut kisoissa menestyneille.

Tuloksia voi käydä tarkastelemassa tästä linkistä https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2940066/leaderboard/2853041