The Royal Savoy Resort – MADEIRA
Erikoistarjous Master golfin jäsenille

Maailman toiseksi parhaaksi Resort-hotelliksi valittu Savoy tarjoaa huippuedullisesti tutustumisloman Master golfin jäsenille. Tutustumismajoituksemme hinta viiden tähden Savoyssa kahdelta hengeltä on VAIN 25 €/yö/hlö ja lapsilta 5 €/yö/hlö. ( max 2 lasta/hsto).
Tutustumismatkanne aikana kerromme Teille ainutlaatuisesta Royal Savoyn lomaklubista ja Teillä on käytettävissänne kaikki Savoyn palvelut ja lisäksi saatte 20 % alennuksen Santo da Serran ja Palheiro golfin green feestä. Palheiron kentälle on alle 15 minuutin ja Santo da serran kentälle n. 25 minuutin matka ja niille on saatavissa maksuton kuljetus. Lisätietoja Madeiran golfkentistä seuraavilla nettisivuilla :
www.santodaserragolf.com www.palheirogolf.com
Madeirasta ja sen golfkentistä oli hyvä artikkeli myös maaliskuun golflehdessä. Madeiralla nautitaan upeista maisemista ja miellyttävistä lämpötiloista ympäri vuoden.

TARJOUS ON VOIMASSA HELMIKUUHUN 2007 SAAKKA !

Madeiralle pääsee kätevästi Finnairin, Tjäreborgin ja Finnmatkojen suorilla lennoilla. Suorat lennot Madeiralle alkavat jälleen syyskuussa ja tutustumispaikkoja on erittäin rajoitetusti, joten varaukset kannattaa tehdä heti.
Tutustumismajoitukset voi varata helposti www.royalsavoyclub.com sivuilla olevalla varauskaavakkeella. Mainitkaa varauksen yhteydessä että olette Master golfin jäsen.

Tervetuloa Madeiralle ja Savoy Resortiin

Markku Kallionkieli
Royal Savoy Vacation Club
Puh. 040-7028815