Bodominkartanon tiloissa 30.9.-2.10.2021 välisenä aikana olleella henkilöllä on myöhemmin todettu koronavirustauti (COVID-19).

Espoon kaupungin tartuntatautiyksikkö selvittää koronavirustaudille altistuneet ja ottaa heihin henkilökohtaisesti yhteyttä sekä asettaa heidät karanteeniin. Kaikki paikalla olleet eivät ole altistuneita. 

Jos sinulla on tai sinulle tulee koronavirustautiin sopivia oireita (kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, kurkkukipu, väsymys, haju-/makuaistin menetys, ripuli), koronatestiin päästäksesi mene osoitteeseen koronabotti.hus.fi (Uudenmaan kuntien asukkaat) tai omaolo.fi (helsinkiläiset) tai soita työterveyshuoltoon tai kotikuntasi koronaneuvontaan (Espoon koronaneuvonta p. 09 816 34600 ma-pe klo 7-18 ja la-su 9-15, muina aikoina Päivystysapu, p. 116117).

Lisätietoa koronaviruksesta saat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen verkkosivuilta: thl.fi/koronavirus

Espoon toimintaohjeet löydät verkkosivultamme:

Suosittelemme Koronavilkun käyttöä. Sen voi ladata puhelimeen osoitteesta https://koronavilkku.fi/. Koronavilkku ei kerro mahdollisista asentamistaan edeltävistä altistustilanteista. Jos käytät Koronavilkkua ja saat hälytyksen, toimi sovelluksen antamien ohjeiden mukaan.

Ystävällisin terveisin

Espoon tartuntatautiyksikkö