Tapahtumakalenteri

Varaa yritystapahtuma vuodelle 2022

Järjestä yrityksesi golftapahtuma Master Golfin ainutlaatuisessa kartanomiljöössä Bodominjärven rannalla.  Yritystapahtumamme toteutetaan toiveitasi noudattaen joko avaimet käteen -periaatteella tai yhteistyössä oman henkilökuntasi kanssa. Otamme vieraasi vastaan kartanolla, voit itse keskittyä heidän huomioimiseensa. Vieraillesi varataan oma alue rangelle, jossa harjoittelupallot ovat valmiina odottamassa. Vieraita vastaanottaessamme jaamme tuloskortin lisäksi tiitä, griinihaarukan, merkkausnastoja, kyniä, [...]

Master:
Suljettu
Forest:
Suljettu
Range:
Suljettu
Lähipelialue:
Suljettu
Harjoitusviheriö:
Suljettu
Pitch&Putt-kenttä:
Suljettu | 4 väylää
Caddiemaster:
Suljettu
Toimisto:
Ma-pe klo 9-15
Ravintola:
Kts. www.bodominkartano.fi
Pukuhuoneet:
Suljettu
Sauna:
Suljettu
Taukokioski Master:
Suljettu
Taukokioski Forest:
Suljettu
Tiedot päivitetty 25.11.2021 14:38
Kumppanit

Itsenäisyyspäivä Bodomin kartanolla

Aika

6.12. 11:00

Paikka

Master Golf Club

ITSENÄISYYSPÄIVÄN JUHLAVASTAANOTTO

BODOMIN KARTANOLLA!

Tervetuloa juhlistamaan Suomen itsenäisyyspäivää Bodomin Kartanon itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle 6.12.2021 klo 11-15. Tule nauttimaan sielukkaasta tunnelmasta sekä ihanista itsenäisyyspäivän antimista lasillisen kuohuvan kera, upeassa historiallisessa Kartanossa. Varaathan pöytäsi ajoissa, sillä paikkoja on rajoitetusti! Masterin jäsenille tarjoamme alennuksen mikäli varaat pöydän 30.11. mennessä. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

6.12.2021
klo 11-15
VARAA PÖYTÄ

MENU

47,00€ / hlö

ALKUUN

Vihreää salaattia yrteistä ja lehtikaalista, mansikkavinaigrettea (M, G)
Paahdettua punajuurta ja ohrahelmiä, tuoretta pinaattia ja aurajuusto cremeä (L, G)
Kylmäsavulohi carpaccio ja savustettua smetanaa (L, G)
Kartanon metsäsienipiirasta (L, G)
Saaristolaisleipää ja savuporomoussea (L)
Leipurin leipävalikoima ja voita (L)

PÄÄRUOKA

Pääruoka tarjoillaan lautastarjoiluna:

Ylikypsää karitsanpotkaa, hunajapaahdettua timjamiporkkanaa
sileää kanttarellikastiketta ja maa-artisokka pyrettä (L, G)
tai
Miedosti savustettua nieriää ja rapukastiketta, black tiger rapua,
voissa paistettua ruusukaalia, karamellisoitua fenkolia
ja maa-artisokka pyrettä (L, G)
tai
Kukkakaali-spelttimureketta, punajuurikastiketta ja
kirsikkatomaattipolentakakkua (L, G)

JÄLKIRUOKA
Lämmin suklaafondant, rikottua marenkia, kirsikka kompottia
ja vanilijajäätelöä (L, G)