Amerikka brunssi

SIELUKASTA TUNNELMAA BODOMJÄRVEN RANNALLA!

Brunssi Espoo. Tervetuloa Bodomin Kartanoon nauttimaan elämyksellisestä brunssista Bodomjärven rannalla, henkeä salpaavassa maisemassa. Brunssi katetaan viikonloppuisin kartanon vanhan tuvan buffetpöytään klo 11-15, kattaukset klo 11.00-13.00 ja 13.30-15.30. Tule nauttimaan sielukkaasta tunnelmasta sekä ihanista brunssin antimista lasillisen kuohuvan kera, upeassa historiallisessa Kartanossa. Tule ja koe herkullinen brunssimme!

AMERIKKA BRUNSSI 26. – 27.4., 4.5., 24.-25.5.2025

ALKUUN

Vihersalaattia, sydänsalaattia ja hunaja glaseerattua luumua sekä sitruunavinaigretteä (L, G)

Perinteinen amerikkalainen coleslawsalaatti kartanon twistillä (L, G)

Maalaisperunasalaatti, kaprista, pekonia ja neulapapua (L, G)

Kasvisruokailijoille keittiöstä: Perunasalaattia neulapavuilla (L, G)

Kevyesti savustettu ja paahdettu selleri, porkkana, palsternakka, lehtikaalisalaatti (L, G)

Mozzarellaa ja miniluumutomaattia yrttikastikkeessa (L, G)

Salamia, nautapastramia, serranokinkkua sekä marinoituja oliiveja (L, G)

Sinihomejuustoa, mature cheddaria, valkohomejuustoa ja mustaherukka hilloa (L, G)

Kylmäsavulohi-katkarapuskagen minibagelit (L)

Kasvisruokailijoille keittiöstä: Avokado-tuorejuusto mini bagelit (L)

Mausteinen tomaattikeitto (L, G) (Kurpitsakeitto loka ja marraskuussa)

Oman uunin leipää, voita ja tuorejuustoa (L saatavilla G)

PÄÄRUOAKSI

Grillatut porsaan bbq-ribbsit ja soijamarinoidut paahdetut kanansiivet sekä chilimajoneesi (L, G)

Lihapyöryköitä ja kivikylän nakkeja (L, G)

Grillimausteiset koururanskanperunat ja paahdettua myskikurpitsaa, porkkanaa ja papuja (L, G)

Kasvissyöjille lautasannoksena keittiöstä:
Kukkakaaliwingsit, mozarellatikut, sipulirenkaat ja kouruperunat chilimajoneesilla (L)

MAKEANHIMOON

Kartanon itsetehtyä amerikkalaista juustokakkua ja vadelmamelbaa (L, saatavilla G)

Donitsibaari; valikoima donitseja (L)

Karkkeja

Hedelmävati

Mehua
Makuvesiä
Kahvia, teetä

Hinta: 39€ /hlö
Lapsukaiset 1€ / ikävuosi 12 vuoteen saakka.

Naudanlihan alkuperämaa: Suomi
Porsaanlihan alkuperämaa: Suomi
Kanan alkuperämaa: Suomi

VARAA PÖYTÄ!
Pidätämme oikeuden menumuutoksiin.

Tapahtumat – 29.03.2025

Kartanon brunssi 29.-30.3.

Tapahtumat – 05.04.2025

Kevät brunssi 5.-6.4.

Tapahtumat – 12.04.2025

Kevät brunssi 12.-13.4.