Viimeinen Masterin seniorien ottelu tämän vuoden UAS-reikäpelicupissa pelattiin Lohjan Pyhän Laurin kentällä 10.6. Lohjan kovatasoinen joukkue voitti ottelun pistein 4-2. Tero Talkamo voitti tiukan ottelun Petteri Aittolaa (hcp 4,9) vastaan 1/0. Johan Bergström joutui taipumaan 2/0  Aarre Mäenpäälle (hcp 8,6), joka pelasi lähes virheettömästi 4 lyöntiä alle tasoituksensa. Hannele Heikuralla oli vastassa Virpi Haataja (hcp 4,3), joka oli äskettäin Suomen joukkueessa Midien EM-kisoissa. Virpi voitti Hannelen 3/2.

Masterin pistesaalis tämän vuoden kolmessa ottelussa oli 10. Muiden seurojen keskinäisiä otteluita ei ole vielä pelattu, mutta koska sekä Lohjalla että Nordcenterillä on Masterin otteluista 4 pistettä, on vain pieni todennäköisyys, että voitamme lohkon ja jatkamme seuraavalle kierrokselle.

Kiitokset kaikille otteluissa pelanneille ja myös niille, jotka olivat lupautuneet tarvittaessa edustamaan Masteria. Jos toiselle kierrokselle ei päästä, jatkuu alkulohkojako samana vielä ensi vuonnakin. Silloin yritetään uudestaan.