Seniorien 4. kuukausikilpailu pelattiin perinteisesti maanantaina klo 9.30 yhteislähdöllä Master kentällä. Osanottajia oli taas mukavasti iso joukko eli LP-sarjassa 14 ja PB-sarjassa 23 pelaajaa. Kisan tulostaso oli hyvä; mm. molempien sarjojen voittoon piti pelata alle oman tasoituksensa.

LP-sarjassa Ari Ahti voitti tuloksella -3 (netto 70) eli tasoitusta rukattiin alaspäin 0,6. Seuraaviksi sijoittautuivat Ritva Havukainen myös tuloksella -3 ja Tero Talkamo pelasi myös alle oman tasoituksensa tuloksella -1.

PB-sarjan voittaja oli jo toiseen kertaa peräkkäin Matti Kokkala tuloksella 37 pistettä eli Matinkin tasoitus pieneni 0,4:lla. Seuraavina tuloslistalla olivat Ralf Salonen ja Mikko Lehtinen, molemmat tuloksella 35 pistettä, jolloin sijoituksen ratkaisi Ralfin hieman pienempi tasoitus.

Order of Merit-listan kolmen kärki LP-sarjassa on 4 kilpailun jälkeen tiiviinä ryhmänä. Ritva Havukainen on kärjessä 120 pisteellä, mutta niskaan hengittävät lähituntumassa Sirpa Nyberg (118) ja Gita Laitinen (112).

Vastaavasti PB-sarjan kärjen muodostavat Matti Kokkala (137), Erkki Ala-Risku (119) ja Heikki Saranen (99).

Kaikki kilpailun tulokset kuin myös koko Order of Merit löytyy Golfboxista. Siellä voi tarkastella omaa pistekehitystä ja arvioida monesko vähintään täytyy olla viimeisessä kisassa 9.9 Forestilla, että pistemäärä kasvaisi eli huonoin kisa tulisi korvattua paremmalla sijoituksella.

Tähän mennessä LP-sarjaan on osallistunut 24 pelaajaa ja PB-sarjaan mukavasti 32 pelaajaa. Viimeiseen kisaan toivotaan mahdollisimman monen em. listattujen pelaajien osallistuvan, että saadaan kaudelle komea päätös.