Masterin seniorijoukkue voitti 6-0 Hill Siden joukkueen Forestilla 21.5. Uudenmaan alueen seniorien reikäpelicupissa (UAS-cup). Piiu Pukkilalla oli tasaväkisin ottelu Merja Vähäkainua vastaan, mutta viimeistä edellisillä rei’illä Piiu nousi 2/1 voittoon ja toi 2 pistettä kotiin. Reino Tikkanen kukisti Heikki Rinteen peräti 6/5, vaikka Heikillä oli yksi hyvityslyönti kuudella vaikeimmalla. Pasi Makkonenkin oli ylivoimainen tuloksella 5/4 Harri Mykkästä vastaan, vaikka Harrilla oli viisi hyvityslyöntiä. Eli kaikki toivat ottelustaan 2 pistettä.

UAS-reikäpelicup on perinteinen kisa, jossa joukkueet on jaettu 8:aan 4 joukkueen lohkoon. Joukkueet arvotaan lohkoihin kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Lohkon joukkueet pelaavat ensimmäisellä kierroksella ottelun kutakin vastaan siten, että kustakin voitetusta reikäpelistä saa 2 pistettä ja tasapelistä yhden pisteen. Näin jokaisella joukkueella on ensimmäisellä kierroksella kolme ottelua. Lohkon voittaja pääsee toiselle kierrokselle toisen lohkon voittajaa vastaan. Toisella kierroksella pelataan ottelu kummankin kotikentällä ja pisteet lasketaan yhteen. Tarkemmat tiedot löytyvät osoitteesta www.uasgolf.fi.

Masterin alkulohkossa on tänä ja ensi vuonna Hill Siden lisäksi Nordcenter ja St. Laurence golf. Ottelu Nordcenteriä vastaan pelataan 28.5. myös Forestilla. Lohjalle menemme 10.6.

Masterin joukkue valitaan seniorien edustuspelaajista. Joukkueessa on siis yksi nais- ja kaksi miespelaajaa. Pelaajat voivat olla joko samoja tai vaihtua ottelusta toiseen. Joukkueen valinnassa pyritään löytämään parhaassa iskussa olevat pelaajat. Tämä ei ole aina erityisen helppoa. Masterin joukkueen kapteeni ja joukkueen valitsija on Olli-Pekka Poutanen.