Masterin Seniorien kolmas kuukausikilpailu pelattiin yr.no:n lupaamassa pilvipoutaisessa säässä Forestilla 8.7. Osannottajia oli PB.sarjassa 27 henkeä ja SCR-sarjassa 14 henkeä. PB-sarjan paras oli Matti Kokkala tuloksella 37 pistettä eli Matin tasoitusta rukattiin samalla 0,4 pistettä alaspäin. Samoin kävi samalla pistemäärällä toiseksi tulleelle Heikki Saraselle, joka hävisi Matille korkeammalla henkilökohtaisella tasoituksellaan. Kolmanneksi tuloksella 34 pistettä sijoittui Erkki Ala-Risku. SCR-sarjan voitti jälleen kerran Gita Laitinen nettotuloksella 70 lyöntiä. Myös hänen tasoitusta joudutaan tarkistamaan alaspäin 0,6 pisteellä. Toiseksi sijoittui Srpa Nyberg nettotuloksella

73 ja kolmanneksi Lahja Laitinen tuloksella 75. Onnittelut voittajille!

Formula-pisteissä on HCP-sarjassa kärjessä kolmikko Erkki Ala-Risku (101), Matti Kokkala (97) ja Heikki Saranen (79). Vastaavasti SCR-sarjan kärjessä ovat Sirpa Nyberg (90), Gita Laitinen (87) ja Ritva Havukainen (85). Eli naiset hallitsevat lyöntipelisarjaa ja miehet PB-sarjaa.

Täydellinen tulosluettelo kuin myös Formula-pistetilanne löytyy Golfboxin kalenterista, viimeksi mainittu nimikkeen Order of Merit alta.

Seuraava kuukausikilpailu on elokuussa Master-kentällä maanantaina 12.8.