Tilat 2017-05-23T12:58:38+00:00

Tilat

Bodomin kartanon Vappulounas

Tervetuloa nauttimaan Vappulounasta Bodomin kartanolle keskiviikkona 1.5.2019. Kattaukset ovat klo 11.30 ja 15.00. Menun hinta alkaen 48,50/hlö. Pöytävaraukset mikko.heinonen@lumopalvelut.fi tai heidi.osterholm@lumopalvelut.fi BODOMIN KARTANON VAPPULOUNAS

Aukioloajat

Ravintola:
Suljettu Avataan pe 19.4. Avoinna klo 9-19
Taukokioski:
Suljettu
Tiedot päivitetty 18.04.2019 12:15

Juhla- ja kokoustilat

Kartano

Bodomin Kartano on upea vuonna 1797 valmistunut kartano Espoossa. Alkuaan myöhäiskustavilaista tyyliä edustavan kartanon henki, arvokkuus ja historiallisuus ovat säilyneet vuosisatojen saatossa huolellisen ja harkitun kunnostuksen ansiosta. Luonnon läheisyys, upeat vanhat puut ja hyvin hoidetut puutarha-alueet luovat rauhallisen tunnelman. Kartanon jykevältä kiviterassilta voi ihailla upeana avautuvaa maisemaa Bodominjärvelle. Bodomin Kartanolle on matkaa Helsingin keskusta vain 25 minuuttia ja se sijaitsee Kehä 3:n ja lentokentän välittömässä läheisyydessä.

Kartanon tunnelmallisissa saleissa ja terassilla on tilaa suuremmillekin juhlille ja tapahtumille. Sisälle voidaan kattaa ruokailu 120 hengelle ja terassille voi järjestää tapahtuman jopa yli 100 hengelle. Kartanolla on useita hyvin varusteltuja kokoustiloja 8 – 35 hengelle.

Kartanon ravintola on auki kesäkuukausina (touko-lokakuu) päivittäin ja muina vuodenaikoina tilauksesta. Kesäaikaan tarjolla on maistuva lounas klo 11-15 ja muina aikoina a la Carte listalta löytyy herkkuja moneen makuun. Kartanon viihtyisä ilmapiiri, luonnon läheisyys ja korkeatasoinen keittiö sekä palvelu luovat erinomaiset puitteet onnistuneille kokouksille, juhlille, golf- ja muille yritystapahtumille. Bodomin Kartano on myös erinomainen paikka syntymäpäiville, hääjuhlille, merkkipäiville – kaikille unohtumattomille juhlille.

Tilat kartanossa

  • 8 erikokoista kokous- ja juhlatilaa
  • Kokoukset 8 – 35 vieraalle
  • Juhlatiloja 120 vieraalle
  • Terassipaikkoja yli 100 vieraalle

 

Vanha Talli

Kartanon Vanha Talli on persoonallinen ja tunnelmallinen tila, joka sopii monimuotoisiin tapahtumiin.

Tallin ainutlaatuinen estetiikka ja monipuolisesti muuntuvat tilajärjestelyt tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon mm. hää- ja perhejuhlien tai kesäisen kokouksen pitopaikaksi, tuotelanseerauksiin, elonkorjuujuhliin, latotansseihin, muotinäytöksiin…

Vanha talli tarjoaa kokous- ja juhlatilaa jopa 100 vieraalle

Rantasauna

Rantasauna ja makasiinisaunat

Kartanon pihapiirin kauniissa rantamökissä, aivan Bodominjärven rannalla, sijaitsee tyylikäs uusi sauna ja kokoustila 12 vieraalle.

Pihapiirin makasiinisaunoista löytyy yksi sauna naisille (n. 15 henkilölle) ja kaksi saunaa miehille, joihin molempiin mahtuu yhteensä n. 20 henkilöä.