Masterin esittely

Juniorien harjoitusryhmiin ilmoittautuminen

Ympärivuotisiin harjoitusryhmiin kaudelle 2019-2020 ilmoittaudutaan oheisen lomakkeen kautta. Tutustuthan monipuolisiin harjoitusmahdollisuuksiin sekä luet valmennusehdot huolellisesti läpi. Ilmoittautumiset harjoitusryhmiin ovat sitovia. Annamme mielellämme lisätietoa harjoitusryhmistä sekä Junioritoiminnasta (Julia Kettinen/ 0500411601/ julia@kettinen.fi) Ilmoittautumiset 15.9.2019 mennessä. Kaikissa ryhmissä sisaralennus on - 10% edullisemmasta harjoittelumaksusta. Lopullisesta ryhmäjaosta päättävät opettajat sekä junioritoimikunta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan [...]

Master:
Kesägreenit , ajanvaraus | Masterilla väylät 1-8+18 käytössä. Golfautojen käyttö kielletty tältä kaudelta.
Forest:
Kesägreenit , ajanvaraus | Forest kesäkunnossa. Golfautojen käyttö kielletty tältä kaudelta.
Range:
Auki | 8-19
Lähipelialue:
Auki
Harjoitusviheriö:
Auki
Par 3 kenttä:
Suljettu
Caddiemaster:
Ark 9:00-15:00 vkl 9:00-15:00. Säävarauksella.
Toimisto:
Ark 9:00-15:00 .
Ravintola:
Suljettu Avoinna tilauksesta.
Pukuhuoneet:
Ark 8:00-16:00 vkl 8:00-16:00.
Sauna:
Suljettu
Taukokioski Master:
Suljettu
Taukokioski Forest:
Suljettu
Tiedot päivitetty 16.10.2019 10:38
Kumppanit

You are Master. Feel it. Share it.

Tervetuloa Masteriin nauttimaan inspiroivasta ympäristöstä ja hyväntuulisesta golfista huippuluokan kentillä. Master Golf sijaitsee kauniin Bodominjärven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon mailla Espoossa, vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta. Kaksi 18-reikäistä kenttää tarjoavat sinulle ikimuistettavia hetkiä ja pelaamisen iloa, olitpa haasteita hakeva kilpaurheilija tai rentoa klubipelaamista arvostava harrastaja.

Masterista löydät golfin ilon aidoimmillaan. Klubin ainutlaatuinen tunnelma syntyy osakkaiden, jäsenien ja vieraidemme viihtymisestä, sekä mutkattomasta ja samalla perinteitä arvostavasta ilmapiiristä, joka toivottaa jokaisen tervetulleeksi viettämään omaa laatuaikaa lajin parissa.

Masterin vahva perinne näkyy tänä päivänä ajankohtaisuutena, ennakkoluulottomuutena ja aitoutena: tarjoamme sinulle rennon pelielämyksen ja ystävällisen, arvostavan palvelun. Henkilökuntamme pitää kunnia-asianaan pelaajien viihtymistä ja sujuvan pelikokemuksen luomista. Tinkimättömyys niin palveluiden laadussa kuin kenttien kunnossakin on meille ensiarvoisen tärkeää. Master-elämys syntyy huippuunsa hiotuista yksityiskohdista ja lämminhenkisestä yhteisöstä, jossa on tilaa erilaisille persoonallisuuksille.

Golfyhteisömme on avoin, tasavertainen ja iätön

Moni-ilmeiset, luonnonkauniit kenttämme, Master ja Forest, ovat synnyttäneet monia legendaarisia golf-tarinoita, joihin toivomme sinun lisäävän oman lukusi. Näissä maisemissa golfin kipinä on siirtynyt sukupolvelta toiselle jo vuosikymmenien ajan. Jokainen uusi sukupolvi tuo Masteriin oman aikakautensa rytmin ja ideat, jotka vievät golfia eteenpäin. Siksi kannustammekin jäseniämme tuomaan lajin pariin lapsia ja nuoria; Master panostaa paljon junioritoimintaan ja -valmennukseen ja tarjoaa jäsenistölle ainutlaatuisia perhe-etuja. Master tarjoaa sekä nykyisille että uusille golfsukupolville välittävän ja innostavan yhteisön, johon jokainen on tervetullut omana itsenään.

Kotoinen tunnelma upeissa puitteissa

Bodomin kartano toimii Masterin klubirakennuksena, jonka laadukkaat ravintolapalvelut ja leppoisa tunnelma kruunaavat golfkierroksen. Vuonna 1797 valmistunut kartano on nähnyt monia värikkäitä vaiheita ja omistajia. Menneen maailman salaisuudet voi tänä päivänäkin aistia avarissa saleissa ja vanhalla kiviterassilla, josta avautuu huikea maisema luonnonkauniille Bodominjärvelle.

Kun saavut tänne kaupungin vilinästä, vain noin 30 minuutin ajomatkan jälkeen Helsingin keskustasta, Bodomin kartanon rauha ja Masterin maisemien kauneus yllättää täydellisesti. Täällä voit katkaista kiireen, virkistyä ja tehdä irtioton arjesta – muutamassa tunnissa. Tulitpa pelaamaan tai vain nauttimaan lounasta ja vaihtamaan kuulumisia, Master saa mielesi piristymään.

30 vuotta Masterin henkeä

Koko 30-vuotisen historiansa aikana Master on aina pyrkinyt viemään rohkeasti suomalaista golfia eteenpäin ja tarjoamaan uusi näkökulmia pelaamiseen.

Avauslyönti lyötiin Kosti Kurosen suunnittelemalla Master-kentällä vappuna 1987, jonka jälkeen Masterissa on juhlittu albatrosseja, birdieita, holareita – ja tuskailtu duffeja, slaisseja ja soketteja – yhä kasvavan jäsenistön voimin. Juhlavuonna masterilaisia oli jo lähes 1600 ja jäsenistön asiaa edistävät kuusi aktiivista toimikuntaa.

Masterin historiassa on useita kohokohtia, kuten Challenge Tour -kisat vuosina 1998-2000 ja useat Suomen mestaruuskisat.