Masterin esittely

Master goes Rock’n’Roll !!! Pelkät grillibileet myös vaihtoehtona!

Lähde mukaan rokkaamaan lauantaina 31.8.2019. Ensin pelataan pariscramble Master-kentällä yhteislähtönä klo 12, sen jälkeen herkutellaan grillibuffeessa ja tanssitaan live-bändin johdolla iltaan asti! Kilpailuun ilmoittaudutaan normaalisti GolfBoxin kautta. Voit kutsua tapahtumaan myös useita ystäviäsi, vaikka he eivät olisi Masterin jäseniä. Kilpailumaksu pelioikeuden haltijoilta on 20 €, perheenjäseniltä 40 € ja vierailta [...]

Master:
Kesägreenit , ajanvaraus
Forest:
Kesägreenit , ajanvaraus
Range:
Auki | 8-20
Lähipelialue:
Auki
Harjoitusviheriö:
Auki
Par 3 kenttä:
Auki
Caddiemaster:
Ark 8:00-19:00 vkl 8:00-18:00.
Toimisto:
Ark 9:00-15:00 .
Ravintola:
Ark 8:00-22:00 vkl 8:00-22:00.
Pukuhuoneet:
Ark 7:00-22:00 vkl 7:00-22:00.
Sauna:
Taukokioski Master:
Ark 11:00-19:30 vkl 11:00-19:30.
Taukokioski Forest:
Ark 10:00-18:30 vkl 10:00-18:30.
Tiedot päivitetty 24.06.2019 09:55
Kumppanit

You are Master. Feel it. Share it.

Tervetuloa Masteriin nauttimaan inspiroivasta ympäristöstä ja hyväntuulisesta golfista huippuluokan kentillä. Master Golf sijaitsee kauniin Bodominjärven rannalla, historiallisen Bodomin kartanon mailla Espoossa, vain 25 kilometriä Helsingin keskustasta. Kaksi 18-reikäistä kenttää tarjoavat sinulle ikimuistettavia hetkiä ja pelaamisen iloa, olitpa haasteita hakeva kilpaurheilija tai rentoa klubipelaamista arvostava harrastaja.

Masterista löydät golfin ilon aidoimmillaan. Klubin ainutlaatuinen tunnelma syntyy osakkaiden, jäsenien ja vieraidemme viihtymisestä, sekä mutkattomasta ja samalla perinteitä arvostavasta ilmapiiristä, joka toivottaa jokaisen tervetulleeksi viettämään omaa laatuaikaa lajin parissa.

Masterin vahva perinne näkyy tänä päivänä ajankohtaisuutena, ennakkoluulottomuutena ja aitoutena: tarjoamme sinulle rennon pelielämyksen ja ystävällisen, arvostavan palvelun. Henkilökuntamme pitää kunnia-asianaan pelaajien viihtymistä ja sujuvan pelikokemuksen luomista. Tinkimättömyys niin palveluiden laadussa kuin kenttien kunnossakin on meille ensiarvoisen tärkeää. Master-elämys syntyy huippuunsa hiotuista yksityiskohdista ja lämminhenkisestä yhteisöstä, jossa on tilaa erilaisille persoonallisuuksille.

Golfyhteisömme on avoin, tasavertainen ja iätön

Moni-ilmeiset, luonnonkauniit kenttämme, Master ja Forest, ovat synnyttäneet monia legendaarisia golf-tarinoita, joihin toivomme sinun lisäävän oman lukusi. Näissä maisemissa golfin kipinä on siirtynyt sukupolvelta toiselle jo vuosikymmenien ajan. Jokainen uusi sukupolvi tuo Masteriin oman aikakautensa rytmin ja ideat, jotka vievät golfia eteenpäin. Siksi kannustammekin jäseniämme tuomaan lajin pariin lapsia ja nuoria; Master panostaa paljon junioritoimintaan ja -valmennukseen ja tarjoaa jäsenistölle ainutlaatuisia perhe-etuja. Master tarjoaa sekä nykyisille että uusille golfsukupolville välittävän ja innostavan yhteisön, johon jokainen on tervetullut omana itsenään.

Kotoinen tunnelma upeissa puitteissa

Bodomin kartano toimii Masterin klubirakennuksena, jonka laadukkaat ravintolapalvelut ja leppoisa tunnelma kruunaavat golfkierroksen. Vuonna 1797 valmistunut kartano on nähnyt monia värikkäitä vaiheita ja omistajia. Menneen maailman salaisuudet voi tänä päivänäkin aistia avarissa saleissa ja vanhalla kiviterassilla, josta avautuu huikea maisema luonnonkauniille Bodominjärvelle.

Kun saavut tänne kaupungin vilinästä, vain noin 30 minuutin ajomatkan jälkeen Helsingin keskustasta, Bodomin kartanon rauha ja Masterin maisemien kauneus yllättää täydellisesti. Täällä voit katkaista kiireen, virkistyä ja tehdä irtioton arjesta – muutamassa tunnissa. Tulitpa pelaamaan tai vain nauttimaan lounasta ja vaihtamaan kuulumisia, Master saa mielesi piristymään.

30 vuotta Masterin henkeä

Koko 30-vuotisen historiansa aikana Master on aina pyrkinyt viemään rohkeasti suomalaista golfia eteenpäin ja tarjoamaan uusi näkökulmia pelaamiseen.

Avauslyönti lyötiin Kosti Kurosen suunnittelemalla Master-kentällä vappuna 1987, jonka jälkeen Masterissa on juhlittu albatrosseja, birdieita, holareita – ja tuskailtu duffeja, slaisseja ja soketteja – yhä kasvavan jäsenistön voimin. Juhlavuonna masterilaisia oli jo lähes 1600 ja jäsenistön asiaa edistävät kuusi aktiivista toimikuntaa.

Masterin historiassa on useita kohokohtia, kuten Challenge Tour -kisat vuosina 1998-2000 ja useat Suomen mestaruuskisat.