Master, Pickala, St.Laurence ja Golf Talma haluavat yhteistyöllään kiittää uskollisia sitoutuneita osakkaitaan ja tuoda osakkeen omistamiselle merkittävää lisäarvoa.

Mukana yhteistyössä olevien edellä mainittujen golfkeskusten osakkeenomistajat saavat pelata kussakin kumppanigolfkeskuksessa kaksi (2) kierrosta ilman eri maksua aikavälillä 15.5.-31.10.2021. Ajanvaraukset tehdään kunkin kentän normaalin vierasajanvaraussäännön mukaisesti. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä osakasvaihtoa hyödyntäessään.

Käyttäessään osakasvaihtoa, voi osakas tuoda mukanaan samaan lähtöön kolme (3) vierasta , jotka saavat saman alennuksen, joka annetaan ko. kentällä osakkaan vieraille.

Etu koskee siis OSAKKAITA, jotka omistavat osakkeesta vähintään 50%. Vaikka omistaa useamman osakkeen, voi osakas tai yksi (1) yrityksen nimeämä henkilö käydä kiertämässä  kunkin kentän vain kahdesti kauden aikana. Jos omistaja on yritys, tulee yrityksen nimetä yksi henkilö , joka on oikeutettu etuun tänä vuonna. Tämä tieto lähetetään osoitteeseen mastergolf@mastergolf.fi viimeistään 13.5.2021. Jos osakas omistaa osakkeen useammalla yhteistyökentällä, voi edun tällöin käyttää kunkin kentän osalta.

Osakasetu ei ole käytettävissä omalla kentällä.