Osakasvaihto alkaa 15.5.2022

Master Golf on mukana Golf Talman, Pickala Golfin ja St. Laurence Golfin välisessä yhteistyössä, jossa osakkaat saavat vierailla veloituksetta toistensa kentillä kaksi kertaa kauden 2022 aikana.

Osakasvaihto

Master, Pickala, St. Laurence ja Golf Talma haluavat yhteistyöllään kiittää uskollisia sitoutuneita osakkaitaan ja tuoda osakkeen omistamiselle merkittävää lisäarvoa.

Mukana yhteistyössä olevien edellä mainittujen golfkeskusten osakkeenomistajat saavat pelata kussakin kumppanigolfkeskuksessa kaksi kierrosta ilman eri maksua aikavälillä 15.5.-31.10.2022. Ajanvaraukset tehdään kunkin kentän normaalin vierasajanvaraussäännön mukaisesti. Osakkaan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä osakasvaihtoa hyödyntäessään.

Käyttäessään osakasvaihtoa, voi osakas tuoda mukanaan samaan lähtöryhmään myös enintään kolme vierasta, jotka saavat saman alennuksen, joka annetaan ko. kentällä osakkaan vieraille. Vaihtoa ei voi käyttää maksuna kilpailuissa. 9 reiän kierros katsotaan yhdeksi käyttökerraksi.

Etu koskee siis OSAKKAITA, jotka omistavat osakkeesta vähintään 50 %. Vaikka omistaa useamman osakkeen, voi osakas tai (yksi) yrityksen nimeämä henkilö käydä kiertämässä kunkin kentän vain kahdesti kauden aikana. Jos omistaja on yritys, tulee yrityksen nimetä yksi henkilö, joka on oikeutettu etuun tänä vuonna. Tämä tieto lähetetään osoitteeseen mastergolf@mastergolf.fi. Jos osakas omistaa osakkeen useammalla yhteistyökentällä, voi edun tällöin käyttää kunkin kentän osalta. Osakasetu ei ole käytettävissä omalla kentällä.