”Doesn’t matter, let’s get better”

Opettajat

Julia Kettinen

Hei! Olen Julia, 27-vuotias monivuotinen Master Golf Academyn Golf Pro. Golfopetusten ohella toimin Itä-Suomen Yliopistossa liikunta- ja urheilulääketieteen väitöskirjatutkijana sekä teen tutkimustyötä golfin terveysvaikutusten parissa. Tavoitteenani on herätellä ihmisiä pohtimaan, miten golfin pelaamisella ja pitkäjänteisellä harjoittelulla voi vaikuttaa lyöntitekniikan lisäksi myös omaan terveyteen. Golfista ja pelaamisesta, kuten elämästäkin, nauttii parhaiten, kun muistaa huolehtia itsestään ja panostaa kokonaisvaltaisesti omaan hyvinvointiin. Haluan aidosti auttaa sinua saavuttamaan omat tavoitteesi, jotta onnistut ja voit hyvin niin golfkentällä, kuin sen ulkopuolellakin.

Tervetuloa onnistumaan ja innostumaan!

Puh. +358 500 411 601

julia@kettinen.fi

Pasi Purhonen

Kilpailuvuoteni eri toureilla ja työni maajoukkueiden valmentajana on tuonut näkemystä ja kokemusta siitä, kuinka yksinkertaisista asioista on pohjimmiltaan kyse ja kuinka niitä tulee harjoitella, jotta taidot kehittyvät. Työni maajoukkuevalmentajana on myös opettanut minua kuuntelemaan ja kommunikoimaan erilaisten ihmisen kanssa. Taito poimia olennaiset asiat ja hahmottaa kokonaisuus on ollut keskeistä työssäni valmentajana.

Kommunikointi on tärkein työkaluni ja siitä onkin näin muodostunut vahvuuteni vuosien työssä ihmisten kanssa. Uskon meidän olevan yhdessä enemmän, kuin kumpikin yksinämme.

Odotan innolla tapaamistamme!

Puh. 0400 736 748
pasi.purhonen@me.com

Stenna Westerlund

Minulla on takana yli 20 vuoden kokemus golfista ja omaan maajoukkue- ja ammattilaispelaajataustan. Olen toiminut Master Golfissa golfvalmentajana vuodesta 2010. Pidän kovasti työstäni ja suhtaudun siihen suurella sydämellä sekä ammattitaidolla. Olen helposti lähestyttävä, positiivinen ja opetukseeni on helppo tulla.

Minulla on vahva halu auttaa kaiken tasoisia pelaajia kehittymään ja pääsemään omiin tavoitteisiin. Haluan tarjota onnistumisen kokemuksia ja uuden oppimisen tunteita.

Tervetuloa tunnille! Betjäning även på svenska!

Puh. 040 552 0209
stenna@stennawesterlund.fi