Järjestä yrityksesi golftapahtuma Master Golfin ainutlaatuisessa kartanomiljöössä Bodominjärven rannalla.  Yritystapahtumamme toteutetaan toiveitasi noudattaen joko avaimet käteen -periaatteella tai yhteistyössä oman henkilökuntasi kanssa.

Otamme vieraasi vastaan kartanolla, voit itse keskittyä heidän huomioimiseensa. Vieraillesi varataan oma alue rangelle, jossa harjoittelupallot ovat valmiina odottamassa. Vieraita vastaanottaessamme jaamme tuloskortin lisäksi tiitä, griinihaarukan, merkkausnastoja, kyniä, väyläoppaan sekä mahdollisesti yrityksesi omia give away -tuotteita.

Maukas ja monipuolinen aamiainen starttaa hyvän tapahtuman ja/tai eväspaketit voi tilata mukaan.

Ennen siirtymistä lähtötiille, toivotamme Masterin puolesta vieraanne tervetulleiksi ja kerromme peliohjeet. Opastamme myös tarvittaessa pelaajat kentälle.

Taukokioskimme palvelevat kilpailun aikana.

Pelin jälkeen asiakkaasi pääsevät virkistäytymään tilaviin sauna- ja suihkutiloihimme, jossa tilaamasi saunajuomat odottavat viileinä. Tulospalvelu toteutetaan nopeasti ja tulokset toimitetaan kilpailun isännälle tai emännälle. Myös live-scoring tulospalvelu on mahdollista.

Monipuolinen päivällinen odottaa kilpailijoita ja palkintopöytä
on valmiiksi rakennettuna.

Mikäli asiakkaidesi joukossa on golfiin vihkiytymättömiä osallistujia, järjestävät golfopettajamme innostavan parituntisen lajiin tutustuen.

Pyydä tarjous tapahtumasta anne.balk@mastergolf.fi

LUE LISÄÄ