Lähde mukaan Master Golfin klubimatkalle Amsterdamiin 20.-23.9.2019. Pelaamme neljä kierrosta golfia. Matkan hinta on 985 €/hlö jaetussa kahden hengen huoneessa.

Golfresort de Purmer sijaitsee vain reilun puolen tunnin matkan päässä Amsterdamin lentokentältä. Hyvä sijainti mahdollistaa iltavierailun vaikka Amsterdamin tunnelmallisessa keskustassa. Resortin ytimessä kahden golfkentän keskellä sijaitseva Hampshire on hyvätasoinen 4-tähden hotelli, joka on tunnettu hyvästä ja tasokkaasta ruuasta.
Resortin 36-reikää on jaettu neljään yhdeksikköön, joka kiertelevät Alankomaille tyypillisissä tasaisissa maisemissa. Kentälle on saatu luonnetta monilla vesiesteillä ja näyttävillä bunkkeroinnilla. Kenttä on kuitenkin miellyttävä ja leppoisa pelattava. Halutessasi voit pelata lisäkierroksen resortin kentällä hintaan 40 €.
Matkan hintaan kuuluu buffetaamiaiset, illalliset ja neljä kierrosta golfia resortin kentillä. Kahden kymmenen kilometrin säteeltä resortista löytyy monia viehättäviä kyliä, joissa voi vierailla tai halukkaat voivat lähteä myös Amsterdamiin.

KATSO ESITTEESTÄ TARKEMMAT TIEDOT ja ilmoittaudu mukaan matkalle!