NAISTOIMIKUNTA JA KLUBITOIMIKUNTA

Naistoimikunnan kokoonpano kaudelle 2017 on: Kirsi Granqvist, Carita Kenias, Lena Kumlin, Ulla Kumpulainen, Hannele Kurkela, Sisko Seppä, Tuula Sutinen, Maija Tommila ja Liisa Pättiniemi-Fagerström.

Toimikunnan päätehtävänä on järjestää klubin naisille erilaisia sisäisiä tapahtumia ja kilpailuja.

Lisäksi yhdistetty nais- ja klubitoimikunta järjestää kesän aikana myös koko klubia koskevia tapahtumia sekä naisten avoimen kilpailun.

Kausi aloitetaan avauskisalla, joka on koko klubin kilpailu. Kisan palkinnot jaetaan pääasiassa arpomisperiaatteella. Vuonna 2017 toteutetaan klubitoimikunnan tapahtumat sekä naistoimikunnan puolesta yksi iso avoin kilpailu, Lancôme Ladies Open sunnuntaina 13.8. Naisten ohjelmaan lisätään Naisten Startti -kisa toukokuussa sekä Ladies Day -tapahtuma. Tapahtumissa pyrimme edelleen tarjoamaan pelaajille mahtavia elämyksiä ja onnistumisen mahdollisuuksia. Kilpailuiden jälkeen palkitsemme parhaat suoritukset upeilla palkinnoilla, kokoonnumme yhteiselle lounaalle vaihtelevin teemoin ja kokemuksia jakaen.

Ensi vuosi on Master Golfin 30-vuotisjuhlavuosi, jonka kunniaksi järjestetään juhla syyskuussa.

Vuonna 2017 naistoimikunnan panos suunnataan kilpailujen ja tapahtumien järjestämiseen ja markkinointiin yhteistyössä MGC:n henkilökunnan kanssa. Tärkeänä niin naisten päätapahtumana sekä Masterin brändin ylläpitäjänä on 13.8. Lancôme Ladies Open, joka suunnitellaan ja vedetään läpi huolella ja tyylillä. Lancôme haluaa erityisesti satsata tähän tilaisuuteen myös vuonna 2017. Pyrimme saamaan tälle kilpailulle myös näkyvyyttä lehdistössä.

Koko klubille tarkoitetut kilpailut ovat WAU! ja aina yhtä suosittu Perhemalja. Jätetään Shampanjaa ja mansikoita lepäämään, sillä osallistujamäärä on supistunut.

Kaudella 2017 osallistumme myös perinteiseen Interclub-kisailuun Espoon Talin ja Sarfvikin ladyjen kanssa. Tali starttaa kilpailut toukokuussa, Masterin kisa on kesäkuussa, Sarfvikin kisa heinäkuussa ja tänä vuonna on EGS:n vuoro vetää päätöskisa elokuussa.

Yhteenveto tapahtumista

21.5. Naisten Startti, Villit kortit -kisa (naistoimikunta)

13.6. Interclub Master (naistoimikunta)

2.7.   Ladies Day (naistoimikunta)

29.7. WAU (klubitoimikunta)

6.8. Perhemalja (klubitoimikunta)

13.8. Lancôme (naistoimikunta)

 

NAISTOIMIKUNTA 2017

Master Golfin vuoden 2017 yhdeksänhenkinen naistoimikunta

  • on yli 90-vuotias golfari
  • on lähes 70-vuotias Masterin lady
  • pelaa vuodessa noin 450 kierrosta golfia
  • syö pelipäivän aamuna ravitsevan aamupalan: kaurapuuroa, marjoja, ruisleipää, jogurttia, mysliä, muroja, kananmunaa, tuoremehua, hedelmäsmoothieta sekä kahvia tai teetä
  • lyö mieluiten draiverilla, rautaysillä, rautakasilla tai rescuella
  • pelaa mieluiten harjoituskierroksia ja käy harjoittelemassa rangella tai lähipelialueella, mutta viihtyy myös kisoissa, joista erityisesti scramblet ovat mieleen
  • tykkää käydä jälkipelit Masterin kauniilla terassilla

Naistoimikunnan puheenjohtajana toimii Liisa Pättiniemi-Fagerström ja jäseninä ovat Kirsi Granqvist, Carita Kenias, Lena Kumlin, Ulla Kumpulainen, Hannele Kurkela, Sisko Seppä, Tuula Sutinen, Maija Tommila.

Otamme mielellämme vastaan ideoita ja toiveita toiminnan kehittämiseksi. Antakaa palautetta tapahtumista, tulkaa aktiivisesti juttelemaan toiveistanne ja ideoistanne.

Toivotamme kaikille Masterin ladyille oikein hyvää golfkautta.

Lyönti kerrallaan – seuraava väylä on aina uusi mahdollisuus!