JUNIORITOIMIKUNTA

Jäsenet (tarkennetaan syyskokouksen valintojen perusteella) Julia Kettinen, pj

  • Linda Aheristo, Stenna Westerlund (pro), Mikko Eskelinen. Pj vastaa seuran johtokunnan jäsenenä junioritoiminnasta ja sen kehittämisestä. Pro vastaa juniorivalmennuksesta yhdessä muiden valmentajien sekä ohjaajien kanssa.

Vuosikello kuvaa Master Golfin Junioritoimikunnan toimintasuunnitelmaa kaudelle 2017-2018. Toiminnan tavoitteena on tarjota Master Golfin juniorijäsenille laadukasta, ympärivuotista toimintaa ikäluokissa 5-21  vuotta. Harjoitus ja valmennustoimintamme perustuu Master Golfin omaan Junioripolkuun, jolla takaamme juniorijäsenille edellytykset perusgolftaitojen hankkimiseen ja saamisen golfin hauskaksi harrastukseksi. Tarjoamme kilpailukykyiset valmennukselliset ja taloudelliset puitteet alle 21-vuotiaille kilpagolfareille kansalliselle huipputasolle nousemista varten.

 

Visio

Haluamme luoda junioreille turvallisen oppimisympäristön ja myönteisen ilmapiirin Master Golfin junioriharjoituksissa ja pyrimme siihen, että juniorista on kiva tulla harjoituksiin. Junioreille haluamme onnistumisen kokemuksia ja kehittymisen tunteita, mitä saavutetaan, kun on luotu hyvin suunnitellut harjoitukset sekä sopivat tavoitteet jokaiselle pelaajalle iästä ja taitotasosta riippumatta.

Tuemme junioreita kokonaisvaltaisesti yksilön tarpeet ja eri herkkyyskaudet huomioiden, ja tiedostamme että jokainen juniori kehittyy omalla yksilöllisellä tahdillaan. Isoimpia tavoitteitamme junioritoiminnassamme on golftaitojen opettamisen lisäksi opettaa junioreita itse oivaltamaan asioita elämän polulla ja löytämään liikunnan ilo. Toiveemme on, että kaikki juniorit jatkaisivat liikunnan ja golfin harrastamista läpi koko elämän.

 

Junioreiden harjoitustoiminta kaudella 2017-2018

Junioreiden harjoitustoiminta kaudella 2017-2018 toteutetaan Master Golfin oman Junioripolun mukaisesti; ympärivuotinen harjoitteluohjelma koostuu golf-, fysiikka- ja mentaaliharjoittelusta. Valmennuksessa otetaan huomioon junioreiden eri ikä- ja herkkyyskaudet sekä tuetaan kunkin juniorin motorisia herkkyysvaiheita, henkistä kypsymistä, sosiaalisuutta ja mallioppimista. Kilpailullisia tavoitteita asetetaan junioreille Suomen Golfliiton visioiden mukaisesti.

Harjoituskaudella valmennuksesta vastaavat Stenna Westerlund (Golf), Julia Kettinen (Golf), Tommi Stude (Fysiikka) ja Samuli Perälä (Mentaali). Lisäksi kesäkaudella golfohjaajina toimivat Miro Vanne sekä Laura Huomanen.

 

Viestintä & Tapahtumat

Junioritoimikunta käyttää viestintään Nimenhuuto–palvelua, jonka kautta tapahtuu kaikki harjoitustoimintaan liittyvä viestintä mm. harjoituksiin ilmoittautuminen. Lisäksi Junioritoimikunta käyttää avoimeen viestintään Master Golfin nettisivuja, missä kerrotaan yleisellä tasolla junioritoiminnasta, harjoitusmahdollisuuksista sekä ajankohtaisista asioista.

Kaudella 2017-2018 Junioritoimikunta järjestää avoimia harjoituksia Season Golfissa, jolloin Master Golfin jäsenten lapsilla sekä lapsenlapsilla on mahdollisuus tulla kokeilemaan ohjattua harjoitustoimintaa. Lisäksi Junioritoimikunta järjestää 4.6.2018 Future Tour Etelä-Itä –sarjan osakilpailun. Kyseinen kilpailu on Suomen Golfliiton organisoiman avoimen Junioritourin osakilpailu.

 JUNIORITOIMIKUNNAN VUOSIKELLO 2017-2018