Moikka!

18-21 vuotiaiden junioreiden lyöntipelin SM-kisat pelattiin loistokuntoisella Nurmijärven Golfklubin  B ja C -kentällä 26-28.6. Itse pelasin pojat 21v -sarjassa. Sää oli kilpailun aikaan erittäin hyvä, vaikka päätöspäivänä tuuli oli ajoittain todella navakka. Greenit olivat erittäin nopeat, tasaiset ja hyvin rullaavat. Kentän kunnosta ei voi valittaa, mutta kentän layout ei ole minun mieleen.

Ensimmäisenä ja toisena päivänä pelasin todella varmaa ja hyvää peliä pelaten molempina päivinä 73/+1. Putti ei oikein sujunut ensimmäisillä kahdella kierroksella, vaikka laadukkaita birdie-paikkoja oli paljon erinomaisen avauspelin ja lähestymisten takia. Viimeisellä kierroksella sain terävä  alun ollen -2 kolmen reiän jälkeen mutta sen jälkeen kierrokseen tuli haasteita, joista kovalla taisetelulla sain raavittua kasaan 75/+3, joka oikeutti kolmanteen sijaan.

Kilpailussa Masteria edusti loistavilla otteillaan myös Ronja Taipale, jonka upea pelaaminen ja taisetelu palkittiin Suomen mestaruudella tytöt 21v -sarjassa. Ronja voitti 4 lyönnin erolla.

Linkki tulosluetteloon: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1776933/results

Aurinkoisin terveisin,

Saku Halonen