Moikka,

Finnish Junior Tourin 2. osakilpailu pelattiin Lakesidessa Järvenranta-kentällä 12-13.5. KIlpailussa oli hyvä tulos taso, sillä voittajan tulos oli -7. Molempina päivinä oli aurinkoinen, mutta tyylinen sää. Kenttä oli saatu hyvään kuntoon joitain kohtia lukuunottamatta.

Oma pelini oli epätasaista, mutta tein ensimmäisenä päivänä oman ennätyksen kisoissa pelaten 70/-1 ollen jaetulla viidennellä sijalla. Lyöminen oli erinomaista, vaikka huonojakin lyöntejä tuli hieman liikaa. Puttaaminen oli kuitenkin hyvää ja sain sillä pelastettua paljon. Toisena päivänä pelasin 11 reikää hyvin, mutta tein hieman tyhmän triplabogin väylälle 12. Väyllällä 13 avasin out of boundsiin, mutta sain kuitenkin pelastettua vielä bogin. Lopussa en oikein saanut putteja sisään, vaan ne jäivät aina reijän reunoille roikkumaan.

Sijoitukseni oli T17, joka on paras sijani FJT:llä ikinä.

Tässä linkki tuloksiin https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1356425/results

Junior Challenge Tourin toinen osakilpailu pelattiin 20.5 Sea Golf Rönnäsin kentällä hienossa säässä. Kenttäkin oli hyvässä kunnossa ja sen näki kilpailun tasosta, sillä yhteensä 6 pelaajaa alitti par-tuloksen.

 

Oma peli oli hyvää, mutta liian epätasaista, kun välillä piti pelastella bogeja, jotka tosin onnistuivat. Sain korvattua bogit, joita kertyi 4, kuudella birdiellä ja kierrostukokseksi 70/-2. Sijoitus oli jaettu kolmas. Pelasin koko kierroksen hyvin, muutamaa reikää ja avausta lukuunottamatta. Puttaaminen ja chippaaminen oli loistavalla tasolla, joka toi hyvän tuloksen.

Tässä linkki tuloksiin https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1474669/results

FJT 3 pelattiin Wiurila Golfin kentällä 26.-27.5. hienossa säässä. Wiurilan kenttä oli hyvässä kunnossa, etenkin greenit, jotka olivat todella nopeat, mutta samalla pehmeät. Kilpailun tulostaso oli kova. Voittotulos oli -8.

Ensimmäisellä kierroksella oma pelini ei kulkenut toivotulla tavalla etuysillä, sillä olin 9 reijän jälkeen jo +5, mutta sain kiristettyä loppua kohden pelaten viimeiset 7 reikää kaksi alle par-tuloksen. Lyöminen oli ihan ok tasolla, mutta lähipeli oli hieman haasteellista greenien nopeuden takia ja siihen sopeutuminen ei ollut helppoa, mutta onneksi se loppua kohden parani. Toisella kierroksella etuysi oli hyvää peliä ja takaysi oli heikko. Toisella kierroksella en oikein saanut birdie-putteja sisään hyvistä paikoista huolimatta.

Pelasin 76,76 sijoittuen sijalle T27.

Tässä on linkki tulosluetteloon https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/1356429/results

Hyvää golfkauden jatkoa,

Saku Halonen