Hei!

 

Finnish Junior Tourin toinen osakilpailu, samalla U18 ja U21 -SM-kilpailu, pelattiin Kymen Golfissa 24-26.6. Kenttä oli huikeassa kunnossa kaikin puolin. Greenit olivat erittäin nopeat sekä haastavat. Omaan mieleen kentästä ei jäänyt yhtään huonoa asiaa. Sää oli helteinen sekä aurinkoinen, joka teki pelaamisesta raskasta.

 

Oma pelini sujui hyvin ensimmäisen kierroksen lopussa iskenyttä energianpuutteesta johtunutta romahdusta lukuunottamatta. Ensimmäisellä kierroksella löin palloa hyvin ja lähipeli toimi, joka siivitti hyvään peliin. Olin 14 reijän jälkeen tuloksessa +3, mutta sitten loppui energia ja peli hajosi totaalisesti ja se näkyi tuloskortissa. Ensimmäisen päivän tulos oli 83/+11.

 

Toisena päivänä keskityin hieman enemmän energian tankkaamiseen ja samalla pelasin omaa varmaa peliäni, jotta pääsisin cut-rajan paremmalle puolelle. Löin taas palloa hyvin ja lähipeli oli iskussa siivittäen itseni tulokseen 75/+3, jolla pääsin cutista selkeästi.

 

Viimeisenä päivänä lähdin hyökkäämään pronssimitalin kiilto silmissä ja olin viimeistä kierrosta tuloksessa -1, mutta kentän 3. reijällä, oman kierroksen 12. reikä, agressiivisuus maksoi ja väylälle merkattiin tuplabogi. Tässä vaiheessa olin kolmatta sijaa hieman liikaa perässä ja jatkoin agressiivista peliäni vielä pari reikää ilman tulosta. Lopputuloksena 75/+3.

 

Tulokset 83,75,75 riittivät jaettuun 8. sijaan. Masteria Kotkassa edusti myös Tuomas Tiitola, joka läpäisi ensimmäisissä SM-kisoissaan cutin ollen sijalla 24 Pojat 18 -sarjassa. Linkki tuloksiin: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2155501/results/2197583

 

Hyvää golfkesän jatkoa!

Saku Halonen