Hei,

Finnish Junior Tourin kolmas osakilpailu pelattiin Harjattula Golfissa 11-12.7. Kenttä oli erinomaisessa kunnossa ja sen myötä kenttää ei voinut syyttää mahdollisista epäonnistumisista. Sää oli hyvin vaihtelevaa, sillä välillä vettä satoi kaatamalla ja välillä aurinko paistoi.

Ensimmäisellä kierroksella satoi vettä ja se tuotti minulle yllättäviä haasteita, koska yleisesti olen hyvä sadepelaaja. Lyönnit eivät olleet hyviä. Missasin todella paljon enkä saanut peladtettua niitä ja se näkyi valitettavasti tuloskortissa. Etenkin greenien lukeminen tuotti vaikeuksia,  sillä en saanut putteja sisään ja sen myötä tulos oli 83(+11).

Toisella kierroksella pelini sujui hieman paremmin kuin edellisellö kierroksella. Avaukset olivat hyviä, mutta sen jälkeen vaikeudet alkoivat missattujen lähestymisien myötä. Omalla etuysillä eli kentän takaysillä sain vielä pelastettua upottamalla tärkeitä par-putteja, mutta takaysillä se ei onnistunut ja tulos painui jälleen reilusti par-tuloksen yläpuolelle. Tuloksena oli 78(+6).

Kolmannelle kierrokselle asetin tavoitteeksi pelata ehjä kierros ja lähteä kotimatkalle hyvällä fiiliksellä. Kierros lähti lupaavasti liikkeelle, mutta heti toisella reijällä (väylä 11) heikon avauksen takia ongelmia ja korttiin merkattiin tuplabogi. Avaukset sujuivat mallikkaasti, mutta sen jälkeen ongelmat alkoivat ja heikko puttaaminen sinetöi kierroksen heikon kierroksen. Tulos oli  79(+7). Sijoitus oli jaettu 38. sija.

Tuleva viikko on täysi treeniviikko ja ensi viikolla kisat jatkuvat junioreiden reikäpelin SM-kilpailuilla Karelia Golfissa.

Muita Masterilaisia kilpailussa olivat Tuomas Tiitola (sija 54) sekä Topias Palin (T9).

Linkki tulosluetteloon: https://golf.fi/kilpagolf/kilpailukalenteri/#/competition/2155489/results

Terveisin,

Saku Halonen