Moikka! Taas on saatu uusi kisakausi startattua. Tänä vuonna ensimmäinen pelaamani kilpailu oli 28.-29.4 järjestetty Catmandoo Finnish Junior Tour Invitational. Koska kilpailusta on mahdollisuus saada amatöörien maailmanrankingiin pisteitä, on kisa normaaleista CFJT-kisoista poiketen kolmekierroksinen. Lauantaina pelasimme 36 reikää, ja sunnuntaina jäljellä oli 18 reikää.

Kilpailu pelattiin tuttuun tapaan Kullo Golfissa. Kenttä oli yllättävän hyvässä kunnossa, vaikka paikoin vettä olikin tullut paljon. Varsinkin tasaisilla griineillä oli miellyttävä putata.

Kisakauteni alkoi ensimmäisen reiän birdiellä. Ensimmäisen kierroksen pelasin 77/+5, minkä jälkeen söimme nopean lounaan ja jatkoimme suoraan toiselle kierrokselle. Kierrosten välissä oli alle 30 minuuttia aikaa. Toisen kierroksen pelasin 79/+7, minkä jälkeen olin neljäntenä. Ensimmäinen kisapäivä oli pitkä: lähdin kotoa 8.00 ja palasin kotiin 20.45.

Toinen kisapäivä starttasi sadesäässä osaltani hieman kankeasti, ja olinkin oman etuysini jälkeen +4. Sain kuitenkin pelistäni kiinni ja tein viiden reiän aikana kolme birdietä ja kaksi paria. Oman takaysini puristin tulokseen -1. Koko kierrokseni tulos oli siis 75/+3, mikä olikin tyttöjen viimeisen päivän kärkitulos. Sunnuntain kierros nosti minut kolmanneksi palkintopallille.

Kokonaisuudessaan olen kauden avaukseeni tyytyväinen. Vaikka parannettavaa on aina, peli-ilmeeni pysyi positiivisena. Kierrokset olivat melko ehjiä, ja olikin palkitsevaa nähdä pelissä eteenpäin otettuja askelia. Nyt matka jatkuu kohti uusia koitoksia.

Terkuin,

Ronja