20.5. Tuusula future tour

Kilpailukauteni alkoi Tuusulassa Futuretourin kilpailussa 20.5 Pelasin ensimmäistä kertaa pojat 12-v sarjassa, jossa pelataan lyöntipelinä.

Ensimmäiset lyöntipelikisat jännittivät hieman. Kierros sujui ihan hyvin, tein hyvän comebackin parin vaikean väylän jälkeen. Parhaita lyöntejä kisoissa olivat chipit. Pelikaverini voitti kilpailun

Espoo junnutour

Olin pelannut Espoon kentän kerran aiemmin Futuretourin kisoissa ja olin tuolloin toinen. Nyt vuorossa oli ensimmäinen Junnutourin kilpailu.

Koska kilpailussa oli vähän pelaajia sarjoja yhdistettin ja pelasimme kilpailun keltaiselta teeltä. No tosi pitkä kenttä pelata 10 v pojalle keltaiselta teeltä, mutta silti pelasin ihan hyvin ja olin kilpailussa jälleen toinen. Hävisin voittajalle yhdellä pisteellä.

5.6. Master Future tour

Masterissa pelattiin seuraava futuretourin kisa. Pelasin ihan hyvin kisat, mutta minut diskattiin koska puttasin greenillä lipputankoon.

Meillä oli hieman epäselvyyttä sääntöjen kanssa ja merkitsimme minun tuloskorttiin väärän tuloksen, jonka takia minut diskattiin. No ainakin opin uuden säännön ja nyt pyydän kavereita merkitsemään oman pallonsa greenillä sekä siirtämään lipputangon kauas. Masterissa satoi vettä koko päivän, mutta silti meillä oli kivaa.

Lisäksi olen pelannut nyt jo 5 viikkokilpailua. Ne ovat menneet ihan hyvin.

Nyt minulla tulee tauko kilpailuissa, sillä lähden lomalle ja pelaamaan Espanjaan. Hyvää kesää ja pelejä kaikille. Nähdään elokuussa.

Max Eskelinen